23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyansættelser

På trods af krisetider investerer Dacapo i fremtiden og byder således velkommen til hele syv nye ansigter

Ny økonomiassistent

Vi har fornøjelsen af, at kunne byde Mette Vistrup velkommen som ny Økonomiassistent. Mette starter den 1. oktober og vil primært komme til at arbejde med vores datterselskaber i Skandinavien og Tyskland. Mette har en fortid hos Svanen og Blue Willis, hvor hun har arbejdet med tyske, svenske og norske datterselskaber. Mette afløser Vanda Pilgaard, der går pension efter at have været med hos Dacapo fra den allerførste dag. Vi siger rigtig mange gange tak til Vanda for en helt fabelagtig indsats og ønsker hende held og lykke fremover.

Ny intern sælger

Det er med stor glæde, at vi pr. 7.9.2009 kan byde velkommen til Martin Rasmussen, der kommer med 11 års rustfri branche erfaring. Martin vil indgå i team med ekstern sælger Per Christensen.

Ny IT-chef

Det er ligeledes med stor fornøjelse at vi kan byde Jesper Johansen velkommen som IT-chef hos Dacapo. Jesper kommer fra en stilling som IT-chef hos Millarco og har ikke mindre end 25 års IT erfaring. Jesper får ansvaret for koncernens IT, herunder snarlig implementering af vores nye ERP system Dynamics 2009.

Fire nye elever

Trods krisetider investerer Dacapo fortsat i fremtiden, hvorfor vi har fornøjelsen af at byde velkommen til hele fire nye elever pr. 1.9.2009.

Økonomi
Maja Bisballe Nielsen

Logistik
Maria Vedel Baad

Salg
Camilla Gordon Kilsgaard Salg
Johnni Ravnsbæk Johansen

Dacapo Stainless A/S
Neptunvej 1
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26688248
P nummer: 1009203415

Send til en kollega

0.063