23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PRESTIGE

Easy to mount SYSTEM PRESTIGE er udstyret med en bred vifte af Jalousilameller og reflektorer, der muliggør realiseringen af forskellige indvendige belysningsløsninger med høj effektivitet.

BG-Lysteknik ApS Fordi fremtiden forpligter!

Takket være de forskellige konfigurationsindstillinger af PRESTIGE SYSTEMET, kan en bred vifte af applikationer dækkes.
PRESTIGE SYSTEMETS særlige karakteristika gør det ideelt til almindelige belysningsformål (for kommercielle rum-, detail- og industriområder, skoler og biblioteker) i de områder, hvor det kræves at energiforbruget holdes på et minimum.
PRESTIGE SYSTEMETS modul opbygning gør, at systemet er velegnet til områder, som kræver et højt ensartet lys. Særlige reflektorer / jalousilameller er også tilgængelige for produktions- og lagerlokaler, lavt eller højt loft og udstillingshaller.

Den største fordel ved dette system er hurtig og nem montage og stor variation af løsninger. PRESTIGE SYSTEMET er produceret til T5 og T8 enkelt og dobbelt rør.

Den elektriske del af systemet består enten af kompenserende konventionelle spoler, standard elektroniske spoler, spoler med lysdæmpning eller intelligente spoler der understøtter Dali protokollen. Nødbelysning version er tilgængelig på anmodning.

Optimal løsning for specifik anvendelse muliggøres ved variationen af ledninger installeret i monteringsprofilerne, som den interne ledningsføring er en del af, dette reducerer mærkbart omkostningerne for installation. PRESTIGE SYSTEMET er tilgængeligt med op til 7 ledere, til forsyning, dæmpning og nødbelysningsdrift, med 1,5 mm2 ledningstværsnit.

Easy låse mekanisme fikserer enheden på PRESTIGE SYSTEMET hurtigt og sikkert, og gør det også nemt at montere reflektor og justere lysets retning. Ingen værktøjer er nødvendige for at installere tilbehør.

Et stort udvalg af rørtyper (T5 eller T8) og effekter giver maksimal belysningsresultater. Præ-kabelforbundet skinner er tilgængelige i modulopbyggede længder fra 1,5 m til 4,5 m, til loft montering eller nedhængt i wire eller kæder.

Kontakt BG-Lysteknik på telefon 56 28 65 50 eller på mail bg-lysteknik@bg-lysteknik.dk for yderligere information.
Læs mere om os på bg-lysteknik.dk

Ara-El ApS
Høsten Teglværksvej 98
4690 Haslev
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26446368
P nummer: 1008925220

Send til en kollega

0.064