23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Giben Scandinavia A/S deltager på HI messen stand 9540

Giben Scandinavia A/S udstiller igen i år på Hi industrimessen i Herning. Vi vil på vores stand introducere den nye generation af FANUC robotter med integreret vision som standard.

Kom og oplev forskellige Fanuc robotmodeller fra produktprogrammet, samt se flere avancerede løsninger på video. Der vil herudover være mulighed for at se applikationer leveret til danske og udenlandske kunder gennem de seneste år.

Fanuc robotterne er ideelle til utallige opgaver f.eks. lakering, pudsning, håndtering, montage og palletering, med individuelle løsninger til den enkelte virksomhed.

Fra vores anden leverandør CMS S.p.A. udstiller vi et unikt og alsidigt 5-akset CNC maskincenter fra CMS, som kan bearbejde i flere forskellige typer af materialer.

Kom og se maskinen bearbejde komplicerede 3D modeller og emner med stor præcision og bearbejdningsfinish. Udnyt muligheden for at få professionel rådgivning omkring CNC-bearbejdning samt tilhørende CAD/CAM programmering.

Besøg Giben Scandinavia’s stand og deltag i vores Ferrari konkurrence. Præmien er en tur i en Ferrari som co-pilot på Padborg Park, fredag den 14. september 2007.

Vi glæder os til at byde Dem velkommen hos Giben Scandinavia A/S stand M9540.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Send til en kollega

0.031