636 udstillere klar til hi[09]

| Medlemsnyhed | Indrykket af MCH Messecenter Herning A/S

636 udstillere er på plads i otte messehaller til HI 09, som finder sted 1.-4. september i MCH Messecenter Herning.

636 udstillere er på plads i otte messehaller til HI 09, som finder sted 1.-4. september i MCH Messecenter Herning. Og selv om det er færre end ved den seneste HI-messe i 2007, så mærker messen en spirende optimisme blandt udstillerne. Messen byder desuden på rekord-mange nyheder. I alt 93 verdensnyheder samt 201 indsendte forslag til årets opfinderkonkurrence.

- Vi glæder os meget til at åbne dørene for HI-messen, og vi mærker allerede nu, at udstillerne også er top motiverede forud for messen. På grund af den økonomiske situation øjner mange udstillere en mulighed for at erobre nye kunder og markedsandele i forbindelse med HI, og vi oplever stor kampgejst hos udstillerne, fortæller HI's projektleder Mona Jakobsen, MCH.

HI - Industriens vigtigste mødested
- Vi deltager i mange messer rundt om i verden, men især i år er HI vores helt store omdrejningspunkt og en vigtig del af vores samlede markedsføring, så vi har store forventninger til HI 09, udtaler marketingschef Lars Poulsen, ABB.

Samme melding lyder fra den lille jyske maskinfabrik VestTech ApS i Vesterhede ved Hejnsvig. Virksomheden oplever lige nu stigende travlhed og vækst i nye kunder.

- På trods af travlhed har vi valgt at deltage på HI i Herning, for det er i tiden før den kommende højkonjunktur, at man skal vise flaget, så man er gearet til den kommende vækst, udtaler indehaver af VestTech, Åge Madsen.

VestTech deltager på HI med to blåstemplede Danmarksnyheder under hi Marks – en rotapicker samt den nordiske forhandlingsret af prægeudstyr fra Borris Makier-Systeme.

Nordisk robotpremiere
KUKA Nordic har ligeledes valgt at satse på HI-messen i Herning som stedet for den nordiske premiere på nye palleteringsrobotter. Uanset om det er solide træplanker, yoghurtbægre eller pakker i postrum, så kan KUKA's nye robotter klare opgaven. De har nemlig en løfteevne fra 40 til 1300 kg. Præsentationen af de nye robotter sker på KUKA's 300 m2 store stand:

- KUKA stormer fremad på det danske marked. Et marked som på trods af økonomikriser er i en stadig positiv udvikling. HI er omdrejningspunktet i KUKA´s nordiske interface til slutkunder og integratører i hele Norden i år. HI's størrelse og indretning gør, at denne messe bliver det naturlige samlingspunkt for vores branche, koncept og produktnyheder, udtaler Jacob Vierø, der er KUKA's nordiske salgs- og marketingchef.

Skatteminister åbner HI 09
Når messen officielt åbnes tirsdag den 1. september sker det med deltagelse af skatteminister Kristian Jensen. Ministeren vil holde åbningstalen samt overrække årets robotpris - Dira Award 2009.

Stærkt og ambitiøst konferenceprogram
HI 09 har i år satset på at højne kvaliteten af konferenceprogrammet, der denne gang er det mest internationale og ambitiøse i messens historie. I alt 88 faglige konferencer finder sted i løbet af messens fire dage – heraf ni internationale fagkonferencer. Især delmessen Electronics har højnet konferenceniveauet. Det er sket i samarbejde med brancheforeningen Professionel Elektronik og Viktor Feldman fra Businessmeeting.dk.

Fakta: HI-messen er Skandinaviens største industrimesse. HI har eksisteret i 44 år og er Danmarks ældste messe. Næste messe finder sted 1.-4. september i MCH Messescenter Herning.

Medlemsnyhed

Indrykket af
MCH Messecenter Herning A/S

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
MCH Messecenter Herning A/S

Send til en kollega

0.079