23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bag din egen skål

Det var egentlig tænkt som en gimmick – nu er FANZY på vej ud i hele landet På lidt mere end tre minutter kan danskerne nu forme deres egen acrylskål i køkkenovnen.

Det starter med en firkantet eller en rund plade i seks farvevarianter, og efter tre minutter på 180 grader er pladen så blød, at den kan formes til det ønskede udseende. Resultatet kan blive en skål, en vase eller måske den elegante emballage til værtindegaven. Den særlige laserskæring og den specielle fluorescerende farve gør, at kanterne nærmest fremstår selvlysende.

En gimmick
RIAS, der er Danmarks største leverandør af plasthalvfabrikata, har under navnet FANZY sendt de to acrylplader på markedet, og divisionschef i RIAS Anders Topp forventer, at der bliver stor efterspørgsel fra kunderne i landets byggemarkeder.

Det startede egentlig som en gimmick, som vi brugte på byggemesser for at vise acryls anvendelighed. Men da interessen og efterspørgslen var meget stor, besluttede vi at sætte pladerne i serieproduktion og tilbyde dem som en del af sortimentet.

Enkelt
Det er meget enkelt at forme FANZY pladen til en skål. Efter at beskyttelsesfolien er fjernet, skal pladen ligge tre minutter på et stykke bagepapir på en bageplade i ovnen. Temperaturen på 180 grader gør FANZY tilpas blød til, at man med et par fingervanter kan flytte den over på en søjle, som for eksempel kan være en høj vase eller et stort glas. Oven på FANZY pladen lægger man en lille smørebrik og en vægtklods på 2 kilo – det kan være en pose sukker – og så gælder det blot om at forme pladen til den ønskede form.

Hvis resultatet ikke bliver, som det ønskes, kan FANZY pladen få en tur til i ovnen, og så kan formgivningen starte på ny.
Anders Topp understreger, at acrylen hverken afgiver skadelige luftarter eller ødelægger ovnen. FANZY pladen er den ideelle personlige gave, som man kan lave alene eller sammen med sine børn. Pladerne er nu tilgængelige i flere byggemarkeder over hele Danmark til en vejledende udsalgspris på 149 kroner.

RIAS A/S
Industrivej 11
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK44065118
P nummer: 1003080688

Kontaktperson

CJ
Christen Johansen
Marketing teamleder
+45 29866747 lfj@rias.dk

Send til en kollega

0.062