23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk RobotTeknik melder om stor interesse på Automatik 2014

Dansk RobotTekniks brede kompetenceområder vakte stor interesse på messen, hvor virksomheden præsenterede totale pakkeløsninger med rådgivning, implementering og support.

Prøv din automatik-udfordring af på Dansk RobotTeknik! - sådan lød budskabet før messen Automatik 2014, hvor Dansk RobotTeknik præsenterede totale automatikløsninger og prisgunstige Vision-løsninger. Mange af messens besøgende valgte at tage udfordringen op, og virksomheden melder om stor interesse for de brede kompetencer man kan tilbyde.

Dansk RobotTeknik har både et teoretisk overblik og en praktisk tilgang til automatikløsninger, og kan derfor fungere både som håndværker og ingeniør i projekter på tværs af faggrænser. Indehaver Bo Jansen har lang erfaring i branchen, og han har bl.a. integreret UR-robotter lige siden etableringen af Universal Robots. Robotprogrammet er nu udvidet og omfatter i dag også robotter fra KUKA, Fanuc og Mitsubishi, ligesom Dansk RobotTeknik nu også er robot systempartner til Hans Følsgaard A/S.

Alt dette kunne potentielle, nye og eksisterende kunder høre mere om ved Automatik-messen, ligesom man kunne blive inspireret af Vision-løsninger og Robotiq Gripper, som Dansk RobotTeknik er forhandler af.

Bo Jansen fortæller: ”Mange besøgende var interesseret i at høre om, hvordan man kunne få deres produktionsapparat til at fungere mere omkostningseffektivt. I industrien er der stor interesse for at automatisere arbejdsprocesserne og øge effektiviteten, og her kan Dansk RobotTeknik være med hele vejen – fra rådgivning i idéfasen til implementering af projekter samt efterfølgende support. Denne totale ekspertisepakke fra idé til færdigt projekt var også noget, som vores eksisterende kunder udtrykte stor tilfredshed med.”

Nye kontakter blev det også til under messens tre intensive dage, ligesom virksomheden høstede konkrete forespørgsler omkring montage-, forseglings- og maleopgaver. ”Interessen på årets automatik-messe har været stor, og det var dejligt at mærke den tillid og interesse, som blev udvist fra både nye, potentielle og velkendte kunder. Jeg vil gerne takke alle, der kom forbi vores stand”, afslutter Bo Jansen, som nu skal i gang med opfølgningsarbejdet.

Du kan også øge effektiviteten i din virksomhed!
Hvis du vil høre mere om, hvordan Dansk RobotTeknik kan øge effektiviteten i din virksomhed, kan du kontakte indehaver Bo Jansen på tlf. (+45) 2986 0715 eller på info@danskrobotteknik.dk.

Dansk RobotTeknik deltog på Automatik 2014 i samarbejde med AVS Danmark
AVS Danmark og Dansk Robotteknik har gennem årene udviklet et stærkt samarbejde, der sikrer optimale løsninger af kundernes opgaver. De to virksomheder besidder ekspertviden på hver deres felt – og sammen kan de løse selv de mest komplekse udfordringer inden for vakuum og robotteknologi.

Om Dansk RobotTeknik
Dansk RobotTeknik tilbyder industrirobotter, support og totale automatikløsninger. Virksomheden leverer både mekaniske løsninger og robotløsninger, der er enkle at anvende i den daglige drift. Virksomheden blev stiftet i 2009 og er beliggende i Stenløse. www.danskrobotteknik.dk

Om AVS Danmark
AVS Danmark blev stiftet i 1981 som en handels- og rådgivningsvirksomhed, der har det som sin mission at hjælpe den danske industri indenfor automatisering, håndtering, miljø og sikkerhed. Virksomheden er danskejet og har domicil i Hedehusene. www.avsdanmark.dk

Dansk RobotTeknik ApS
Svalehøjvej 5, port 3
3650 Ølstykke
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32296076
P nummer: 1015424601

Kontaktperson

Bo Jansen
Ejer & Diplomingeniør
+45 29860715 info@danskrobotteknik.dk

Send til en kollega

0.047