Har du ikke fundet drømme jobbet endnu?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Profilpartners ApS

Så giv ikke op, men kontakt Profilpartners!

Profilpartners har gennem de sidste 18 år specialiseret sig i, at levere solide løsninger inden for rekruttering og headhunting af nye medarbejder til både de små nationale og til store internationale virksomheder. Virksomheden, der i dag er en landsdækkende virksomhed, har hovedsæde i Birkerød men er også at finde i de største byer på Sjælland og Jylland.

Vores primære mål er at give dig den bedste løsning når det gælder Search og Selection. De gode resultater kommer sjældent af sig selv. Ofte ligger der en stålfast vilje, hårdt arbejde og stor passion til alt, hvad vi beskæftiger os med bag succesen. Hos Profilpartners har vi opbygget en stab af engagerede og erfarne medarbejder der altid yder deres bedste, og ikke blot sætter fokus på målet men også den enkeltes kvaliteter, muligheder og kompetencer.
Vi er stolte af vores arbejde, direkte i vores kommunikation og går ikke på kompromis med kvaliteten.
Det er det, der driver værket og skaber glæde og værdi både for vores mange trofaste kunder, de jobsøgende og ikke mindst hos Profilpartners team.
Vi kan hjælpe dig, hvad enten du er jobsøgende eller virksomhed, der har brug for hjælp til at finde det perfekte match.

Via gennemprøvede metoder kombineret med flid og en målrettet arbejdsindsats formår vi, at skabe de gode resultater baseret på vores mange års erfaring inden for rekruttering af medarbejder og headhunting af de mere sjældne profiler.
Hvis du er jobsøgende kan du på vores hjemmeside; http://www.profilpartners.dk/ få overblik over nogle af de nyeste stillinger, samt oprette dig i vores emnebank, så vi fremadrettet kan hjælpe dig med at finde drømme jobbet.

Følg de nyeste jobopslag på vores netværket på LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/profil-partner

Find os på Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Profilpartners-ApS/280225418669049

Eller følg os på Twitter:
https://twitter.com/Profilpartners

Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at ringe til os på tlf.: 43 43 40 60

Medlemsnyhed

Indrykket af
Profilpartners ApS

Beliggende i Roskilde, Køge, Kolding, Århus med domicil i
3460 Birkerød
Danmark
Profilpartners ApS

Send til en kollega

0.119