23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød din integrationsspecialist på Automatik 2014

Har I behov for en skræddersyet automatikløsning? Dansk RobotTeknik sælger individuelle løsninger, tilpasset jeres behov.

Dansk RobotTeknik leverer både mekaniske løsninger og robotløsninger, der er enkle at anvende i den daglige drift.

Bag Dansk RobotTeknik står Bo Jansen, som med sit store engagement, sin knowhow og høje faglighed, er en af de mest erfarne inden for industrirobotter og totale automatikløsninger. Bo Jansen har integreret Universal Robots fulde produktprogram siden etableringen af Universal Robots, og han kender disse robotter ud og ind, og kan tage højde for deres stærke og svage sider når kunderne ønsker rådgivning.

Har I idéer til en automatikløsning, men mangler input?

Dansk RobotTeknik er både mekanikeren og ingeniøren med den praktiske tilgang. Hvis I mangler input til, hvordan jeres automatikløsning kan realiseres – så står Dansk RobotTeknik gerne for både den praktiske del og for implementeringen.

Besøg os på stand B1314
Kom forbi med jeres automatik-udfordring, så den kan blive omsat fra idé til praksis. Hvis du vil sikre dig et møde med indehaver Bo Jansen, er du velkommen til at booke en tid på tlf. (+45) 2986 0715 eller på info@danskrobotteknik.dk.

Dansk RobotTeknik deltager i samarbejde med AVS Danmark
AVS Danmark og Dansk RobotTeknik har gennem årene udviklet et stærkt samarbejde, der sikrer optimale løsninger af kundernes opgaver. De to virksomheder besidder ekspertviden på hver deres felt – og sammen kan de løse selv de mest komplekse udfordringer inden for vakuum og robotteknologi.

Om Dansk RobotTeknik
Dansk RobotTeknik tilbyder industrirobotter, support og totale automatikløsninger. Virksomheden leverer både mekaniske løsninger og robotløsninger, der er enkle at anvende i den daglige drift. Virksomheden blev stiftet i 2009 og er beliggende i Stenløse. www.danskrobotteknik.dk

Om AVS Danmark
AVS Danmark blev stiftet i 1981 som en handels- og rådgivningsvirksomhed, der har det som sin mission at hjælpe den danske industri indenfor automatisering, håndtering, miljø og sikkerhed. Virksomheden er danskejet og har domicil i Hedehusene. www.avsdanmark.dk

Automatik 2014 d. 9.-11. september
På messen i Brøndby Hallen kan du møde flere end 160 af branchens førende virksomheder. De står alle parat til at præsentere det sidste nye inden for robotteknologi, automatisering, transmissionsteknologi m.m. www.automatik2014.dk

Dansk RobotTeknik ApS
Svalehøjvej 5, port 3
3650 Ølstykke
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32296076
P nummer: 1015424601

Kontaktperson

Bo Jansen
Ejer & Diplomingeniør
+45 29860715 info@danskrobotteknik.dk

Send til en kollega

0.047