23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk RobotTeknik deltager på AUTOMATIK 2014

Prøv din automatik-udfordring af på Dansk RobotTeknik! På messestand B1314 kan du blive inspireret af totale automatikløsninger og prisgunstige Vision-løsninger.

Dansk RobotTeknik fungerer både som din håndværker og ingeniør, og opererer på tværs af faggrænser. Med et teoretisk oveblik, kombineret med en praktisk tilgang, kan virksomheden få hele dit produktionsapparat til at fungere mere omkostningseffektivt, og stå for systemintegrationen fra idé til færdigt projekt.

Dansk RobotTeknik er også autoriseret forhandler af Robotiq Gripper, og tilbyder desuden integration af prisgunstige Vision-løsninger, og dette vil du også kunne høre mere om på messen.

Vil du få inspiration til, hvordan dine arbejdsprocesser kan automatiseres og effektiviteten øges? Kom forbi med din automatik-udfordring – vi er parat. Velkommen forbi stand B1314!

Book et møde
Hvis du vil sikre dig et møde med indehaver Bo Jansen, er du velkommen til at booke en tid på tlf. (+45) 2986 0715 eller på info@danskrobotteknik.dk.

Dansk RobotTeknik deltager i samarbejde med AVS Danmark
AVS Danmark og Dansk Robotteknik har gennem årene udviklet et stærkt samarbejde, der sikrer optimale løsninger af kundernes opgaver. De to virksomheder besidder ekspertviden på hver deres felt – og sammen kan de løse selv de mest komplekse udfordringer inden for vakuum og robotteknologi.

Om Dansk RobotTeknik
Dansk RobotTeknik tilbyder industrirobotter, support og totale automatikløsninger. Virksomheden leverer både mekaniske løsninger og robotløsninger, der er enkle at anvende i den daglige drift. Virksomheden blev stiftet i 2009 og er beliggende i Stenløse. www.danskrobotteknik.dk

Om AVS Danmark
AVS Danmark blev stiftet i 1981 som en handels- og rådgivningsvirksomhed, der har det som sin mission at hjælpe den danske industri indenfor automatisering, håndtering, miljø og sikkerhed. Virksomheden er danskejet og har domicil i Hedehusene. www.avsdanmark.dk

Automatik 2014 d. 9.-11. september
På messen i Brøndby Hallen kan du møde flere end 160 af branchens førende virksomheder. De står alle parat til at præsentere det sidste nye inden for robotteknologi, automatisering, transmissionsteknologi m.m. www.automatik2014.dk

Dansk RobotTeknik ApS
Svalehøjvej 5, port 3
3650 Ølstykke
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32296076
P nummer: 1015424601

Kontaktperson

Bo Jansen
Ejer & Diplomingeniør
+45 29860715 info@danskrobotteknik.dk

Send til en kollega

0.063