23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Styrk jeres effektivitet og konkurrenceevne!

Dansk RobotTeknik deltager på VTM messen som underleverandør til AVS Danmark. Kom og mød os på stand 1915.

Dansk RobotTeknik er en af de bedste både til robotløsninger, support og til automatikløsninger generelt, og er desuden autoriseret integrator af UR-robotter, autoriseret forhandler af Robotiq Gripper, og kan desuden tilbyde prisgunstige Vision-løsninger.

Virksomheden har specialiseret sig i at levere totale løsninger, som kan hjælpe kunderne med at styrke deres effektivitet og konkurrenceevne. Sammen med kunden finder man frem til en løsning, som er tilpasset netop kundens produktion, og med fokus på løsninger, som hurtigt tjener sig hjem, uden at gå på kompromis med resultaterne.

Med de rigtige kompetencer, erfaring og adgang til det bedste udstyr kan rigtigt mange ting lade sig gøre, og Dansk RobotTeknik sikrer en komplet integration mellem alle udstyrsenheder, og har stor erfaring i systemintegration, fx. med Vision-system.

Kom forbi stand 1915 på VTM messen den 1.-6. april, hvor Dansk RobotTeknik deltager som underleverandør til AVS Danmark, og få mere information om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at effektivisere din produktionsproces - med en forholdsvis kort tilbagebetalingstid. Vi fortæller også om integration med UR-robotter, Robotiq Gripper samt Vision-løsninger.

Kontakt gerne indehaver Bo Jansen, Dansk RobotTeknik, på tlf. (+45) 29 86 07 15 for yderligere information.

Dansk RobotTeknik har årelang erfaring fra mange forskellige brancher, hvor virksomheden har udviklet, implementeret og serviceret på automatikløsninger, og har indgående kendskab til bl.a. fødevare-, plast- og medicinalindustrien. www.danskrobotteknik.dk.

Dansk RobotTeknik ApS
Svalehøjvej 5, port 3
3650 Ølstykke
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32296076
P nummer: 1015424601

Kontaktperson

Bo Jansen
Ejer & Diplomingeniør
+45 29860715 info@danskrobotteknik.dk

Send til en kollega

0.047