23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hindsbo Magneter styrker konkurrenceevnen

I forbindelse med forringelsen af den danske konkurrenceevne har Hindsbo Magneter siden krisens start fokuseret på at hjælpe vores kunder til bedre løsninger både funktionelt og økonomisk.

Hindsbo Magneter sætter en ære i at finde den rigtige magnet til opgaven og hjælpe vores kunder med en forbedret konkurrenceevne.

Seneste projekt har været en magnetkopling, der blev udviklet i samarbejde med kunden og endte med en forbedret magneteffekt på over 900 % i forhold til tidligere udførelse fra anden leverandør.

Vores viden fra mange industrier, knowhow og lange erfaring er nøglen til at kunne give vores kunder et bedre produkt og ofte til bedre priser. Ved optimeringer kan der skæres på de dyre råvare og dermed reducere prisen væsentlig, da eksempelvis sjældne jordarter udgør en stor del af prisen for det komplette produkt.

Vi er også med når det gælder udvikling af produkter og tager som regel ikke betaling med mindre det involverer større timeforbrug. Vi sidder i samme båd som vores kunder og hjælper vi vores kunder med at fremstille bedre produkter, styrker vi vores fælles fremtid. Kort sagt investerer Hindsbo Magneter i vores kunder.

Optimering gælder ikke kun store projekter og produktioner. Benytter I på nuværende tidspunkt magneter, er det en god ide med et eftersyn, om det er den rigtige der bliver brugt. Der kan være mange penge at spare.

Vi tester holdekraft, flux, gauss, træk, polarisering, magnetisering og kvalitet.

Kontakt os på vores hjemmeside: http://magneter.dk/kontakt-os.html eller ring for rådgivning.

Hindsbo Magneter ApS
Herslevvej 43A
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71007928
P nummer: 1002333189

Kontaktperson

Anders Hindsbo
Direktør
+45 46351788 hindsbo@magneter.dk

Send til en kollega

0.05