23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk RobotTeknik tilbyder Robotiq Gripper

Dansk RobotTeknik er autoriseret forhandler af denne griber, monteret med ”fingre”, som kan håndtere runde emner i automatikprocessen.

Dansk RobotTeknik tilbyder Robotiq Adaptive Robot Gripper til standard montering på en robotarm fra Universal Robots.

Virksomheden er autoriseret integrator af UR-robotterne fra Universal Robots og andre robotter, og kan nu også tilbyde Robotiq Gripper – en elektrisk griber, som kan håndtere runde emner i forskellige størrelser. Griberen er monteret med ”fingre” og tilbyder en mere håndlignende anvendelse end traditionelle gribere. Derfor giver den mulighed for håndtering af bl.a. runde emner.

Lave omstillingsomkostninger
Indehaver af Dansk RobotTeknik Bo Jansen oplyser, at denne robot er yderst fleksibel og let i anvendelse. Robotten kan programmeres ved, at man viser den, hvad den skal gøre (Waypoints). Den lærer med andre ord sin arbejdsproces ved, at man flytter den rundt med hånden. Omstillings-omkostningerne reduceres således til et minimum.

Variabelt tryk - åbner for et helt nyt marked
Robotiq Adaptive Robot Gripper tilbyder programmérbare ”fingre”, hvor brugeren selv kan styre den kraft, som robotten skal trykke om det enkelte emne med. Det betyder f.eks., at denne griber også kan indgå i produktioner og forskning med emner, som kun kan tåle et nænsomt tryk (10 N). Og omvendt kan den gribe hårdt fat i emner, når behovet er til det.

Tilbydes i 2-finger og 3-finger version
Robotten tilbydes i både 2-finger og 3-finger version. 2-finger versionen fås desuden med to forskellige kapaciteter. Det betyder rige muligheder for at individualisere løsningen, så den netop passer til det behov, som den enkelte virksomhed har.

For yderligere information kontakt venligst indehaver Bo Jansen, Dansk RobotTeknik, på tlf. (+45) 29 86 07 15.
Eller besøg stand 1915 på VTM messen, hvor Dansk RobotTeknik deltager som underleverandør til AVS Danmark, og hør mere om Robotiq Gripper og systemintegration fra idé til færdigt projekt.

Om Dansk RobotTeknik
Dansk RobotTeknik tilbyder industrirobotter, support og totale automatikløsninger. Virksomheden leverer både mekaniske løsninger og robotløsninger, der er enkle at anvende i den daglige drift. www.danskrobotteknik.dk.

Dansk RobotTeknik ApS
Svalehøjvej 5, port 3
3650 Ølstykke
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32296076
P nummer: 1015424601

Kontaktperson

Bo Jansen
Ejer & Diplomingeniør
+45 29860715 info@danskrobotteknik.dk

Send til en kollega

0.031