23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk RobotTeknik tilbyder totale automatik-løsninger

Dansk RobotTeknik har specialiseret sig i systemintegration, og leverer en skræddersyet løsning, som er tilpasset kundens behov.

Fra idé til færdigt projekt
Dansk RobotTeknik har uddannelse og årelang erfaring inden for både teknik og mekanik. Derfor fungerer virksomheden både som din håndværker og ingeniør, og opererer på tværs af faggrænser. Med et teoretisk oveblik, kombineret med en praktisk tilgang, kan virksomheden få hele dit produktionsapparat til at fungere mere omkostningseffektivt, og stå for systemintegrationen fra idé til færdigt projekt.

Specialist i systemintegration: Dansk RobotTeknik har mange robotter kørende ude hos kunderne - med forskellige løsnings setup, så virksomheden ved alt om programmering, indstilling, vedligeholdelse og service på robotterne.

Aut. forhandler af Robotiq Gripper: Dansk RobotTeknik er forhandler af en elektrisk griber, monteret med ”fingre” som kan håndtere runde emner i automatikprocessen.

Aut. integrator af UR-robotter: Dansk RobotTeknik varetager komplet integration og har været autoriseret installatør af Universal Robots fulde produktprogram siden etableringen af Universal Robots.

For yderligere information kontakt venligst indehaver Bo Jansen, Dansk RobotTeknik, på tlf. (+45) 29 86 07 15.

Eller besøg stand 1915 på VTM messen, hvor Dansk RobotTeknik deltager som underleverandør til AVS Danmark, og hør mere om systemintegration fra idé til færdigt projekt.

Om Dansk RobotTeknik
Dansk RobotTeknik tilbyder industrirobotter, support og totale automatikløsninger. Virksomheden leverer både mekaniske løsninger og robotløsninger, der er enkle at anvende i den daglige drift. www.danskrobotteknik.dk.

Dansk RobotTeknik ApS
Svalehøjvej 5, port 3
3650 Ølstykke
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32296076
P nummer: 1015424601

Kontaktperson

Bo Jansen
Ejer & Diplomingeniør
+45 29860715 info@danskrobotteknik.dk

Send til en kollega

0.052