23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Renovering af industrigear i støt stigning

Med fokus på omkostninger og hurtig levering vælger industrien nu oftere renovering med besparelser på op til 50%.

Hvis der er noget, som industrien har lært af krisen, så er det omkostningsfokusering. Alle nyanskaffelser vurderes kritisk og der søges indgående efter alternativer.

Som eksempel på dette kan tages området industrigear, de indgår som vigtige elementer i stort set enhver produktion – eksempelvis inden for offshore, olie-/gas-produktion og i industrielle anlæg af enhver type.

På området har der vist sig en øget interesse for renovering, da det byder på muligheden for gedigne besparelser – uden at kvaliteten bliver svækket.

Tendens fører til aktivitetsudvidelser
Denne tendens har man til fulde oplevet hos Villiam Petersen Tandhjulsfabriken Horsens.
Her har man gennem årtier fremstillet tandhjul og transmissionsdele til bl.a. industrigear, og man har af og til serviceret kunder med renovering. Med den fornyede interesse går man nu salgsmæssigt aktivt ud og oplyser om de mange fordele, der er forbundet med renovering.

På fabrikken i Horsens har man mere end 100 års erfaringer med fremstilling af transmissionsdele.

- Med vores set-up kan vi tilbyde kunderne specielt 2 ting: En attraktiv økonomi i forbindelse med renoveringen – med besparelser helt op til 50% i forhold til nyanskaffelse, og så en hurtig levering som også har økonomisk positive konsekvenser.Vi producerer selv 95% af de dele, som indgår i en industrigearkasse, og med et fleksibelt produk-tionsapparat kan vi sikre meget hurtig leverance af såvel reservedele som totalrenoverede gear. vi er derfor også ”gearet” til akutte opgaver, fortæller salgschef Henning Laursen, Villiam Petersen Tandhjulsfabriken Horsens.

Forbedret kvalitet
- Nogle tror at en renovering kvalitetsmæssigt kun kan ses som det næstbedste i forhold til nyanskaffelse. Det er faktisk helt forkert. - Ved totale renoveringsopgaver indbygger vi ikke kun nye tandhjul og aksler – kan der opnås fordele ved materiale- og konstruktionsmæssige ændringer, så foreslår vi kunden dette. Det kan f.eks. være ændring af gearforhold – dvs. udveksling. Og når vi bygger gearkassen op, anvender vi kun de bedste materialer – eksempelvis kommer alle lejer, pakninger, tætningsmateriale m.v. udelukkende fra anerkendte producenter fortæller Henning Laursen.

Den vigtige dokumentation
Tandhjulsfabriken Horsens er certificeret i henhold til DNV/ISO 9001.
Villiam Petersen arbejder i dag med de førende klasseselskaber og dokumentation kan leveres i henhold til kundens krav.

-Det er simpelthen markedets krav, så det lever vi naturligvis op til. Det handler om tryghed og sikkerhed, fortæller Henning Laursen




Villiam Petersen Tandhjulsfabriken Horsens A/S
Islandsvej 30
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32890210
P nummer: 1001697142

Kontaktperson

Henrik Petersen
Adm Direktør
+45 76 69 30 35 hp@tandhjulsfabriken.dk

Send til en kollega

0.032