23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RG Detectline tilbyder nu metaldetekterbar strækfilm til indpakning af paller

Den nye detekterbare strækfilm giver fødevareindustrien bedre muligheder for en sikker håndtering af fødevareemballeringen både i forhold til opbevaring og forsendelse.

Strækfilmen kan have flere forskellige formål og funktioner, herunder både praktiske og fødevaresikkerhedsmæssige. For eksempel er der mindre sandsynlighed for, at en indpakket palle bliver angrebet af insekter, beskadiget af vand eller udsat for tyveri i forhold til en palle, der ikke er pakket ind. Desuden skærmer strækfilmen varerne for støv og snavs under transporten. Sidst men ikke mindst er en indpakket palle også mere stabil, mens skader forårsaget mod pallens indhold er nemmere at identificere.

På trods af de mange fordele ved brugen af strækfilm har mange fødevareproducenter fravalgt denne på grund af risikoen for, at strækfilmen ender i produktionskæden uden at kunne spores med kontaminerede varer til følge. Strækfilmen kan stadig ende i produktionen, men nu kan den spores.

Den nye strækfilm fra RG Detectline er metaldetekterbar og kan derfor spores ved brug af en metaldetektor. Samtidig adskiller den detekterbare strækfilm sig fra den ikke-detekterbare via dens karakteristiske blå farve, som gør det nemt at identificere vildfaren strækfilm i produktionsprocessen.


Den detekterbare strækfilm leveres på ruller og fås i to størrelser:

Håndrulle
400 mm x 200 meter x 30 Micron
Kernediameter: indre 75mm, ydre 97mm

Maskinrulle
500 mm x 800 meter x 30 Micron
Kernediameter: indre 75mm, ydre 85mm

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Send til en kollega

0.047