23948sdkhjf

Beskidte gulve...

| Medlemsnyhed | Indrykket af V. Brøndum A/S

Vinteren er sæson for beskidte gulve, når sjap og mudder slæbes ind på gulvet af våde sko og støvler, men løsningen er oplagt.

Ghibli har netop introduceret en ny super kompakt batteridrevet gulvvaskemaskine model Freccia 15, som vasker alle hårde gulve hurtigt og effektivt. Freccia betyder ”pil” på italiensk, og maskinens design har givet inspiration i forbindelse med navngivningen.

Freccia er opbygget efter samme principper som de større maskiner og vasker og tørrer gulvet effektivt i én arbejdsgang. Den kraftive sugemotor efterlader gulvet tørt, så det kan benyttes igen straks efter gulvvask, og maskinen gør det til en fornøjelse at vaske gulve i mindre supermarkeder, butikker, restauranter og alle andre steder med begrænsede pladsforhold og mange forhindringer.

Et lavt støjniveau gør det muligt at benytte maskinen inden for normal arbejdstid.

Børstetrykket betyder meget for maskinens vaskeevne, men har samtidig også stor indflydelse på maskinens køretid på en opladning. Jo højere børstetryk jo lavere køretid. Det justerbare børstetryk på Ghibli Freccia gør det muligt at vælge den optimale kombination af et højt børstetryk og dermed god vaskekvalitet og en lang driftstid, som normalt let rækker til at vaske 700-800 m2.

Små gulvvaskemaskiner kan dreje meget skarpt, hvilket stiller ekstra store krav til design af sugefoden, så gulvet tørres uden at efterlade striber. Freccia 15 letvægts sugefod drejer let og smidigt, så det bedst mulige resultat opnås. Sugefoden hæves og sænkes let med en fodpedal.

Arbejder du dagligt med en gulvvaskemaskine, er både ergonomi og brugervenlighed vigtige parametre. Det kraftige justerbare kørehåndtag er udstyret med et enkelt og overskueligt betjeningspanel. Samtidig er der i forbindelse med udviklingen af maskinen gjort meget for at optimere vægtfordelingen mellem hjul og børste, så maskinen er let at manøvrere, uanset om tankene er fulde eller tomme.

Medlemsnyhed

Indrykket af
V. Brøndum A/S

Sadolinsvej 14
8600 Silkeborg
Danmark
V. Brøndum A/S

Send til en kollega

0.078