23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MIKA Tool i luften med ny hjemmeside

Vi skyder vores nye hjemmeside i gang med et nyt look og samtidig er der kommet en bedre beskrivelse af, hvad vi kan og hvilke produkter vi tilbyder.

Læs om vores produkter fra Mate Precision Tooling til stans og om vores brede sortiment til laserskæremaskiner og fiberlasermaskiner. Vi lagerfører både linser og beskyttelsesvinduer til CO2 laser og fiberlaser og dertil sælger vi selvfølgelig også dyser, så vi kan levere hele pakken til vores kunder.
Udover beskrivelser af vores forskellige produkter og vores leverandører så vil der i fremtiden også findes nyheder i form af produktnyheder, aktuelle tilbud eller kampagner samt nyheder om eventuelle nye produkttyper og agenturer som vi tager ind.
På vores arkiv-side vil alle tidligere pressemeddelelser og nyheder ligger så vores kunder altid kan gå ind og se hvad der rører sig. Man kan også tilmelde sig vores nyhedsbrev på arkiv-siden og dermed sikre sig at man hører fra os, næste gang vi har vigtige nyheder på tapetet.

Tag et kig på hjemmesiden og giv os et kald hvis du finder noget interessant du gerne vil høre mere om. Vi er altid klar med et uforpligtende tilbud.

Nyhedsbrev med en duft af jul

Med lanceringen af vores nye hjemmeside følger også et nyhedsbrev, som skal udkomme jævnligt med produktnyheder og kampagner. Vi udsender det første nyhedsbrev lige inden vi går ind i december måned. Som en perfekt anledning har vi derfor valgt at give alle kunder der køber varer hos i december, en mulighed for at få et Minicruise-gavekort med i pakken til en værdi af 1.190 kr. Læs mere om vores jule-gimmick og betingelserne på vores hjemmeside.

Klik for at kommer til vores hjemmeside

MIKA Tool
Tjørnelundsvej 18
8930 Randers NØ
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33795149
P nummer: 1017035912

Kontaktperson

MD
Michael Dybdal
Direktør
+45 23294143 michael@mikatool.dk

Send til en kollega

0.047