23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Arkitekt Tour

Arkitekt Tour, som starter i København 21. november, er et roadshow, hvor en gruppe danske produktionsvirksomheder vil uddanne og inspirere arkitekter i ind- og udland.

Med A/S HAI Horsens som initiativtager af Touren ønsker gruppen af virksomheder på sigt at skabe øget omsætning inden for byggeriet, men samtidig give arkitekter mulighed for at øge kreativiteten inden for bygningsarkitektur.

De danske virksomheder, som deltager i Arkitekt Tour har alle lang erfaring inden for deres individuelle kernekompetencer, så som overfladebehandling, metalbearbejdning, konstruktion og projektstyring til en lang række industrier. Alle virksomhederne har erfaret at et stort arrangement og kreativitet, i kombination med virksomhedernes kerneprodukter, har skabt unikke løsninger til toneangivende arkitektoniske bygninger.

Med Arkitekt Tour ønsker de deltagende virksomheder at udbrede kendskabet til nye produktionsmetoder og villighed til at skabe unikke løsninger for fremtidige byggerier inden for den toneangivende arkitektur.

Arkitekt Tour vil blive afviklet som et rejsende undervisnings- og udstillingsseminar med start i København. Senere går Touren til London, Stockholm, Oslo, Berlin og Helsinki.

Om deltagerne
A/S HAI Horsens tilbyder højkompetent viden inden for kreativ overfladebehandling.
RMIG A/S tilbyder et stort udvalg af perforerede mønstre og strækmetal.
Sjølund A/S er specialister i valsning til byggeri, og kan løse selv de mest krævende valseopgaver.
Dan-Color A/S pulverlakerer og afrenser metaller, og kan tilbyde dekorativ overfladebehandling.

A/S HAI Horsens
Sverigesvej 9
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33758111
P nummer: 1011198321

Kontaktperson

GO
Grith Olmütz
Chief People Officer
+45 75622288 gol@hai.dk

Send til en kollega

0.047