23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HAI - privatchauffør for Den Danske Ambassadør

Under den nyligt afsluttede messe Alihankinta Subcontractor i Finland, agerede HAI Horsens privatchauffør for Den Danske Ambassadør i Finland.

Under den nyligt afsluttede messe Alihankinta Subcontractor i Finland, agerede eksportsælger Jesper Høstrup privatchauffør for Den Danske Ambassadør i Finland, Jette Nordam. Cykelturen var til stor morskab for såvel udstiller som ambassadør.
A/S HAI Horsens er underleverandør til aluminiumsindustrien inden for anodisering, og tilbyder en stor vifte af forbehandlinger og farver.

Vi var oppe for at se mulighederne på det finske marked. Vi ved, at der er nogle ret store aluminiums-producenter af profiler, som er vores kundegruppe. De eksporterer meget, specielt til Rusland samt de baltiske lande, så vi håber at komme med på deres succes.

Danske virksomheder kigger traditionelt mod Tyskland og Sverige, men ingen tænker på Finland som et attraktivt marked, hvilket det helt sikkert er. Finnerne er meget effektive, og så er de dygtige til at sælge ud af Finland. Derfor kan du godt komme med på et eventyr som underleverandør.

Messen i Finland gav mange gode leads til HAI Horsens, og de første forespørgsler blev sendt allerede på messen, og flere er kommet til i løbet af den efterfølgende uge. Vi ser naturligvis Finland som et nyt potentielt marked.
Vi har i dag to-tre kunder i Finland, men ser frem til at få udbygget vores kundekreds i de 1000 søers land.

A/S HAI Horsens
Sverigesvej 9
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33758111
P nummer: 1011198321

Kontaktperson

GO
Grith Olmütz
Chief People Officer
+45 75622288 gol@hai.dk

Send til en kollega

0.062