23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S har investeret i endnu en ”Multitaskmaskine”

For at imødekomme en stigende efterspørgsel på bearbejdning af komplekse emner, har Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S investeret i endnu en ”multitaskmaskine” - en brugt MacTurn 50 - som supplement til deres ”gruppe” af multimaskiner.

Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S har gennem længere tid haft en meget høj belægning i produktionen, blandt andet på bearbejdning af komplekse emner. Med investeringen i MacTurn 50 bliver virksomheden mere fleksibel, og får mulighed for at erhverve nye kunder med behov for multibearbejdning af sofistikerede emner.
Vagn Pedersen Maskinfabrik A/S er færdig med implementeringen af en opkøbt virksomhed, som har tilført Vagn Pedersen Maskinfabrik ”mennesker, viden og maskiner”. Maskinerne omfatter et horisontalt bearbejdningscenter - OKUMA MA600 med 6 paletter samt flere maskiner med automatisk ladning og robotter.
Se komplet maskinliste på hjemmesiden www.vpm-hatting.dk

Vagn Pedersen Værktøjs- og Maskinfabrik A/S er en alsidig og moderne virksomhed med mange kompetenceområder. Virksomheden beskæftiger 60 veluddannede medarbejdere med spåntagende bearbejdning, værktøjsfremstilling, fremstilling af special-maskiner, smedearbejde samt service og montagearbejder. Firmaet råder over 5.000m2 lokaler.

VP Maskinfabrik A/S
Smedebakken 12
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58483419
P nummer: 1010407245

Send til en kollega

0.078