23948sdkhjf
Del siden
Annonce

influx sørger for konstant effektivitet på pladevarmevekslere

Alt for mange vekslere har en dårlig virkningsgrad og dermed ringe økonomi, fordi man ikke er opmærksom på den belægning, der i tidens løb sætter sig i pladevarmeveksleren og danner et isolerende lag, hvorved varmevekslingen bliver nedsat.

På baggrund af mange års erfaring med projektering, montering og servicering af procesanlæg, hovedsageligt til levnedsmiddelindustrien, tilbyder influx a/s også sin indsats på varmevekslerområdet. Der er tale om service på stort set alle gængse typer vekslere.

Alt for mange vekslere har en dårlig virkningsgrad og dermed ringe økonomi, fordi man ikke er opmærksom på den belægning, der i tidens løb sætter sig på pladerne og danner et isolerende lag, hvorved varmevekslingen bliver nedsat. - Sagt med andre ord: man skal bruge meget mere energi for at opretholde den ydelse, veksleren er dimensioneret til.

Da vekslerne løser vidt forskellige opgaver: - Kraft/Varme – Gartneri – VVS/Ventilation – Levnedsmidler -skal servicen afstemmes efter behovet, og det vil typisk omfatte: rensning – røbning af plader for lækager og ompakning.

Vi bestræber os på at yde en hurtig og fleksibel service.

Se billeder af plade før afrensning og samme plade efter afrensning og ny pakning



Kontaktperson: Hans Henrik Hansen telefon nr. 23 46 50 24 eller hovednummeret 66 11 37 08.

influx a/s
Trævænget 9
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21387541
P nummer: 1007194184

Send til en kollega

0.078