23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Energibesparende magnetseparation

Separationsanlæg som i dag bruger elektromagneter til separation er dyre i både indkøb og drift. En permanent løsning yder både bedre separation og er billigere i drift.

Elpriserne forsætter med at stige primært grundet afgifter, som gør elektromagnetiske separationssystemer meget dyre i drift. Løsningen er investering i permanente separationssystemer, der kun har forbrug til at drive enten tromlen eller båndet omkring magneten.

Fordelene er meget simple:

- ingen strømforbrug til magneten.
- ingen varmeudvikling og derfor ingen effekt- og/eller energitab.
- en permanent magnet mister ikke sin styrke over tid.
- en permanent magnet har et ligeligt fordelt magnetfelt - en elektromagnet har et meget centreret magnetfelt.
- de magnetiske linjer på en permanent magnet er tættere og har derfor et mere intenst felt end på et elektromagnetisk system.
- det er ikke nødvendigt med flere kabler eller kontrolbokse for styring.

I genvindings- og mineindustrien har man i mange år været vant til at bruge elektromagneter til separation. Hindsbo Magneter har løsningen med billigere og bedre systemer. I billederne illustreres en stor overbåndsmagnet til mineindustrien der afløste en elektromagnet. Separationsprocenten steg og energiforbruget faldt, samt en langt billigere investering end ved nyerhvervelse af en elektromagnet.

Hindsbo magneter står til rådighed for rådgivning og udarbejdelse af tilbud for permanente løsninger til separation. Udfyldt vores spørgeskema på hjemmesiden og spar penge på fremtidig drift. magneter.dk

Hindsbo Magneter ApS
Herslevvej 43A
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71007928
P nummer: 1002333189

Kontaktperson

Anders Hindsbo
Direktør
+45 46351788 hindsbo@magneter.dk

Send til en kollega

0.047