23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RIATEC PEEK - Markedets bredeste sortiment

Industriens stigende forbrug af specialmaterialer i teknisk plast øger kravene til leverandørens sortiment. Rias i mødekommer efterspørgslen på specialmaterialer og tilbyder et af markedets bredeste sortimenter på high-performance plasten PEEK.

Unikke fordele

Udviklingen indenfor high-performance plast går i mod efterspørgsel på specifikke egenskaber drevet af industriens behov for at optimere produkter og maskindele, hvor netop PEEK's egenskaber er med til at forlænge levetiden for det færdige produkt.

PEEK er et materiale, som ofte benyttes i dele af industrien, hvor der stilles ekstreme krav til strålingsmæssige, thermiske og brandtekniske forhold. De unikke egenskaber ved PEEK er en utrolig høj dimensionsstabilitet selv med små tolerancer samt fremragende forarbejdningsegenskaber, høj temperaturbestandighed og stor kemisk resistens.

Rias kan nu tilbyde et af markedets bredeste sortimenter på PEEK under varemærket Riatec Peek, som vi understøtter med et lagerprogram, der sikrer dig hurtig levering. Udover den klassiske Riatec PEEK kan vi bl.a tilbyde varianter, der er specielt tilpasset medicinalindustrien samt elektro-teknisk og halvleder industri.

For mere information se www.rias.dk eller kontakt os på 4677 0000.

RIAS A/S
Industrivej 11
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK44065118
P nummer: 1003080688

Send til en kollega

0.047