23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Indbrud & tyveri.

Indbrud og tyveri fortsætter med uformindsket styrke i de danske virksomheder.

Hos DANPRES A/S i Låsby har man natten til søndag haft ubudne gæster. Tyvene har skaffet sig adgang til produktionshallerne ved at bryde en port-dør op, og har forårsaget større ødelæggelser på inventar, materialer samt firmaets trucks. Ud over diverse effekter, er der stjålet ca. 6,5 ton rustfri stål i form af coil´s. Materialet måler 1,5 x 100 mm - det enkelte coil har en udvendig diameter på 970 mm og indvendig diameter på 500 mm. Hvert coil vejer 422 kg., og der er fjernet 15 stk. af disse coil´s. Vi kunne have en formodning om, at mærkningen "Outokumpu....1381623" er fjernet. Skulle der fremkomme favorable tilbud på disse coil´s, er der stor sandsynlighed for at det er tyvegods.

En vej til at gøre det vanskeligere og måske forhindre tyvene i at afsætte tyvegodset, kan være, at oplyse og offentliggøre slige hændelser til vor omverden, således at agtpågivenheden øges, om man skulle modtage rigtig gode tilbud på disse eller lignende råmaterialer. Kundekredsen på disse coil´s er trods alt begrænset.

Det er brand ægerligt med disse indbrud, først forestår et oprydningsarbejde og hele den politimæssige del af et sådant indbrud - og måske mere ærgerligt er, at vi nu har en kunde, som ikke kan få sine emner til tiden. Det kan for ham også generere store problemer med evt. produktionsstop mv. til følge.

Hos DANPRES A/S gør vi et stort arbejde i at prøve at forebygge mod indbrud og vandalisme, men det er så st sige næsten umuligt eller økonomisk uoverskueligt at gardere sig 100%.

DANPRES A/S
Mosegårdsvej 4
8670 Låsby
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19527247
P nummer: 1003857225

Send til en kollega

0.048