23948sdkhjf

Trådløst internet til skibe

| Medlemsnyhed | Indrykket af ComSystem A/S

3 prioriterede WAN forbindelser ALT-I-ÉN: 3G - EDGE - GPRS - GSM - UMTS inkl. 3 stk. LAN porte.

Ofte kan det være af afgørende betydning, at man også fra skibe eller andre maritime installationer har en stabil og pålidelig forbindelse til internettet, og til en rimelig pris.

Med det nyeste radiomodem Arctic 3G Gateway, type 2622 fra finske Viola Systems kan et skib der for eksempel sejler i Nordsøen have både et dansk og et engelsk SIM-kort, som benyttes ved sejlads i kystnære områder i henholdsvis danske og engelske farvandsområder, – herved undgås de dyre roaming afgifter. Når skibet befinder sig længere ude i Nordsøen, må den noget dyrere satellitforbindelse benyttes.

Med radiomodem Arctic 3G Gateway, type 2622 kan man have 3 forskellige såkaldte WAN forbindelser, som kan benyttes til prioritering af 3 forskellige internetforbindelser. Enheden har to forskellige mobiltelefonforbindelser , det vil sige to forskellige SIM-kort til to forskellige operatører. Afhængig af afstanden til land benyttes forskellige datahastigheder enten 3G, EDGE eller GPRS.
En tredje internet forbindelse kan etableres via en ekstern forbindelse for eksempel en satellitforbindelse eller hvis det er i skandinaviske farvande en Net-1 forbindelse (mobilt bredbånd på 450MHz området). Herved opnås en særdeles stabil internetforbindelse (always-on) og til den bedst mulige pris.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ComSystem A/S

Porthusvej 9B
3490 Kvistgård
Danmark
ComSystem A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.094