23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Produktionsleder hos Linatech A/S

Kommende generationsskifte i produktionen hos Linatech A/S i Thorning

Den 3. april 2023 er Benjamin Meyer Jørgensen startet som produktionsleder i Thorning hos Linatech A/S. Her kommer han til at afløse Lars Lynge Maach, som ved udgangen af april måned vælger at trække sig tilbage fra posten, efter mange års aktivt ejerskab i virksomheden, og bestridelse af posten som produktionsleder.

Benjamin er oprindeligt uddannet klejnsmed og efterfølgende uddannet produktionsteknolog fra Erhvervsakademi Midtjylland, og han kommer senest fra en post som produktionschef hos Bucher Municipal Nordic.

Vi ser frem til at få introduceret Benjamin til de mange ansvarsområder og arbejdsopgaver i virksomheden, og hele april måned vil i høj grad være fokuseret på en overdragelse fra Lars til Benjamin. Vi ser ligeledes frem til, at Benjamin får implementeret et inkluderende samarbejde med produktionskoordinatorer (tovholdere) fra de forskellige produktionsafsnit på fabrikken i Thorning. Det skal til syvende og sidst gerne skabe et endnu tættere bånd mellem ledelse og medarbejdere.

Vi håber at kunder, leverandører og alle øvrige partnere vil tage godt imod Benjamin, når de fremover kommer til at møde ham sammen med det øvrige produktionsteam i Thorning.

Med venlig hilsen
Finn Dahl Pedersen (produktionschef) og Lars Rahbæk (adm. direktør og medejer)

LINATECH A/S
Rydhaugen 9
Vium
8620 Kjellerup
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84039810
P nummer: 1003210187

Kontaktperson

Lars Rahbæk
Adm. Direktør og medejer
+45 40132264 lra@linatech.dk

Send til en kollega

0.047