23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Serieproduktion af silikonehåndtag med trykknapper

Gravlund Industrigummi serieproducerer funktionelle silikonehåndtag til medicobranchen.

Silikonegummi er et materiale, som giver mange muligheder til udformning og funktionalitet til det færdige emne. Af samme grund er det populært anvendt i både design-, fødevare- og medicoprodukter, da silikonegummiets egenskaber understøtter både flot design og sundhedsmæssige behov.

For en kunde i Mellemøsten har Gravlund Industrigummi i en periode serieproduceret et håndtag af silikone til brug i medicoindustrien. Håndtaget er indfarvet med en flot RAL-farve og har desuden trykknapper forberedt til den elektronik, som kunden monterer i håndtaget.

Som materiale er fordelene ved silikonegummi blandt andet den høje modstandsdygtighed over for rengøring med bl.a sprit, ozon/UV og miljøpåvirkninger, som gør det optimalt til mere sundhedsmæssigt krævende brancher.

Søger du en kvalitetsbevidst gummiproducent til dit næste projekt? Kontakt os allerede i dag på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047