23948sdkhjf

Aalborg CSPs fjernvarmeafdeling har vokseværk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aalborg CSP A/S

Interessen for vedvarende energianlæg er stigende og med øget travlhed er der brug for ekstra hænder. Aalborg CSP har således ansat Palle B. Lemminger som Salgsdirektør for virksomhedens varmepumpesegment.

Palle vil indgå i virksomhedens fjernvarmeafdeling, hvor der fokuseres på løsninger baseret på varmepumper, solvarme og damvarmelagring. Palles primære arbejdsområde vil være indenfor varmepumpe- og kølesegmentet, hvor han vil bidrage til udvikling, implementering og realisering af såvel varmepumpe- som køleprojekter med særlig fokus på det danske marked.

Palle er uddannet udvidet maskinmester fra Esbjerg Maskinmesterskole, er merkonom og er ydermere certificeret lead auditor i ISO 9001. Med mere end 30 års erfaring i bagagen, både som ansat og selvstændig, er varmepumpe- og køleindustrien langt fra ukendt territorium for Palle. Han har således erfaring med projektering og levering af store industrielle varmepumper til forskellige brancher samt projektering, implentering og optimering af diverse køleanlæg.

Vi byder Palle B. Lemminger velkommen til Aalborg CSP.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aalborg CSP A/S

Hjulmagervej 55
9000 Aalborg
Danmark
Aalborg CSP A/S

Send til en kollega

0.094