23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mission completed!

En 3D- vandskæringsmaskin i fuld størrelse til Radius Aerospace i USA.

Elizabeth Robison, projektleder hos Radius Aerospace, trodsede den snedækkede vinter og rejste fra Hot Springs, Arkansas USA, til Ronneby, Sverige med en mission - at overvåge Factory Acceptance Test.

-       Alle vores maskinordrer er baseret på specifikke kundekrav, og test før levering er nøglen til at sikre kundetilfredshed, fortæller Christian Svensson, US Sales Manager hos Water Jet Sweden,  

Radius Aerospace fremstiller en bred portefølje af fly- og rumfartsstrukturer, komponenter, underenheder og systemer. Virksomheden fokuserer på kerneydelser som formning, svejsning, limning, bearbejdning, forarbejdning og montering.

Radius Aerospace har i mange år brugt vandskæringsteknologi i deres anlæg og har god erfaring med det og løbende forbedret deres produktionsprocesser. Virksomheden undersøgte nye anvendelsesområder for vandskæring og kontaktede Water Jet Sweden i begyndelsen af 2022. Der startede en dialog om, hvordan man optimerer et maskindesign for bedst at understøtte deres ideer, baseret på FiveX - et unikt 3D vandstråleskæringssystem fra Water Jet Sweden.  

-          Da begge parter har komplementære ekspertiseområder, er specifikationen af en maskine som denne altid en fælles indsats, fortæller Christian Svensson, US Sales Manager hos Water Jet Sweden.

Når det kommer til en FiveX-maskine, er både størrelse, funktioner og inventar skræddersyet til at passe til kundens applikation og anvendelsesområde. Før sommeren var der enighed om, hvordan opsætningen skulle designes, og maskinordren kunne placeres. I december var den nye maskine klar til levering, og det var tid til en grundig to-dages FAT (Factory Acceptance Test).

- Det er vigtigt for os at leve op til kundernes forventninger. Der skal ikke være problemer eller spørgsmål tilbage, når maskinen forlader vores produktionshal, siger Christian Svensson. Sikring af maskinens ydeevne før levering er standardprocedure for os.

FAT var en succes, og i begyndelsen af 2023 vil den nye maskine blive installeret på Radius Aerospace-anlægget i Arkansas, USA.  

-          På Radius Aerospaces hjemmeside kan du læse "Vi er dedikerede og fokuserede på at levere fabrikationer af allerhøjeste kvalitet med den bedste kundeservice og samtidig levere den højeste værdi". Vi tror på, at den nye maskine kan være nyttig for Radius Aerospace til at nå deres ambition", opsummerer Christian Svensson.

I år fylder Water Jet Sweden 30 år og fejrer det med kunder, der befinder sig i mere end 40 lande. Kan de også hjælpe dig? Water Jet Sweden kan nås på + 46 457–455 440 eller sales@waterjet.se.

Læs mere: https://www.waterjetsweden.com/

 

Billede 1: Godkendt! Stående på maskinen: Radius Aerospace team, med projektleder Elizabeth Robinson. Water Jet Sweden team på gulvet med US Sales Manager Christian Svensson i midten. 

Billede 2: Det ± 0-120° skærende værktøj styret med joystick og et betjeningspanel med berøringsskærm.

Billede 3: Produktionschef Pär Rosenquist (t.v.) styrer testprocessen.      

Billede 4:Radius Aerospace har produktionsfaciliteter i både USA og Storbritannien.

Billede 5: Water Jet Sweden har kunder i mere end 40 lande over hele verden.

 

Water Jet Sweden AB
Teknikvägen 4
372 38 Ronneby
Ronneby kommun
Sverige
CVR nummer: SE5565169066

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047