23948sdkhjf

Hexagon's opkøb forbedrer digital tvilling-teknologi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hexagon Manufacturing Intelligence AB

Med købet af LocLab, der er førende inden for skabelse af 3D-indhold til digitale tvillinger, tilføjer Hexagon hastighed, skalerbarhed og automatisering til skabelsen af digitale tvillinger.

"Vi fortsætter med at fremme nytten og potentialet af den digitale tvilling. Vi kalder det den smarte digitale virkelighed," siger Hexagons administrerende direktør og CEO Ola Rollén. "Som enhver digital tvilling giver den et intuitivt 3D-hub for datahåndtering og information. Men den har træk, som ikke altid forbindes med digitale tvillinger: den er datamættet, holdes opdateret i realtid og er arbejdsgangsstyret, hvilket gør den problemfrit tilgængelig.     
  
"Integrationen af LocLabs digitale 3D-indhold med HxDR, vores cloud-baserede lager-, visualiserings- og samarbejdsplatform, vil drive HxDR's ekspansion som en førende digital reality-platform inden for transport, byggeri, byplanlægning og mange andre brancher", fortsætter Rollén. "Alt i alt supplerer LocLabs muligheder fint vores førende portefølje af reality capture og software, samtidig med at de giver LocLab globale skaleringsmuligheder gennem vores omfattende salgs- og partnernetværk."   
  
LocLab har hovedkvarter i Tyskland og betjener nogle af verdens største transport-, bygge- og designkonsulentvirksomheder. LocLab vil fungere som en del af Hexagons Geosystems-division. Gennemførelsen af transaktionen er betinget af sædvanlige myndighedsgodkendelser og forventes ikke at have nogen væsentlig indvirkning på Hexagons indtjening.  
  
Få mere at vide om Hexagon Digital-løsninger på vores websted, og opdag, hvordan du kan udnytte indbygget automatisering til at gøre dit arbejde lettere. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hexagon Manufacturing Intelligence AB

Filargatan 3
632 29 Eskilstuna
Sverige
Hexagon Manufacturing Intelligence AB

Send til en kollega

0.063