23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Næste stop Sydamerika

Strategien er lagt - og det handler om vækst! På eksisterende markeder vil vi sælge mere til dem vi kender, og på nye markeder, skal vi slå vores navn og vision fast.

Men hvordan gør man så det? Altså slår sit navn og vision fast. 

 - Hos JS Proputec A/S er det ved, at ansætte vores egen medarbejder, der kan være tæt på kunderne, tale deres sprog og kende til kulturen mm. Det er derfor endnu en milepæl, vi kan fejre i dag, hvor vi har hejst det brasilianske flag for at byde vores nye brasilianske kollega Willyan Walesco velkommen på JS Proputec A/S holdet, siger Direktør Anders Rytter Madsen.

- Med Willyan ombord hæver vi også ambitionerne, da han allerede er bekendt med både vores produkter og branchen. Når han er retur i Brasilien, skal han besøge kunder og udbrede kendskabet om vores virksomhed, produkter og løsninger, fortsætter Anders Rytter Madsen, der ser et kæmpe potentiale i netop denne region.

Ikke en ny region for JS Proputec A/S
Regionen er dog ikke helt ny for JS Proputec A/S, der allerede har leveret en del pumper og løsninger hertil.

- Tidligere har vi solgt via forhandlere, og dette samarbejde fortsætter, men intensiveres nu, hvor Willyan på daglig basis skal have dialogen med vores partnere "derovre", fortsætter Anders Rytter Madsen.

Læs mere om JS Proputec A/S her: www.jsproputec.com

JS Proputec A/S
Hvidevold 1
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89901510
P nummer: 1002829104

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031