23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3-i-1 batteribooster til køretøjer med 12V batterier

Booster til 12V køretøjer, såsom motorcykel og lette køretøjer. Automon strømforsyning til små elektroniske enheder og nødlampe.

Boosterens lithiumbatteri giver den enestående kraft-til-størrelse-forhold. Den starter køretøjer udstyret med et afladet 12V batteri (væske, gel, AGM, Start&stop) på få sekunder.

Med en vægt på 365g er denne booster lille og kompakt, den er derfor nem at finde plads til i køretøjets hanskerum.

Mobil energikilde
Med en lagerkapacitet på 2,5 Ah giver Power pack funktionen mulighed for at opfylde de daglige behøv for at holde forbindelsen. Med de 2 indbyggede USB-porte: 5V / 9V / 12V - 2A / 5V / 2A er den nem at bruge til genopladning af smartphones, tablets GPS mv. 

Optimal sikkerhed
Udstyret med SMART STARTKABEL er den beskyttet mod: omvendt polaritet, kortslutning, for store starttrømme og boostertemperaturstigninger. Der od over har boosteren og en anti-gnist funktion, der garanterer en global sikkerhed for den indbyggede elektronik, batteriet i køretøjet, boosteren og brugeren. 

Flere funktioner
Power boosteren er der udover udstyet med en 1 LED lampe med 3 lystilstande: normal, strobe og SOS. Med LED Skræmen giver boosteren et let overblik over %-ladningen af det interne batteri og de forskellige anvendte input- og outputporte.

Læs mere om boosteren eller se vores udvalg HER 

For mere information kontakt:
Peter Savioli på mobil nr. 40643040 eller psa@loewener.dk

LØWENER Industri ApS
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43533584
P nummer: 1028602568

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063