23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fokus på de helt små detaljer

Gummiemner er meget andet end store og grove sager. En stor del af produktionen ved Gravlund Industrigummi består af mindre og utroligt detaljerede emner.

Som materiale er gummi absolut til at arbejde med. Også når der kræves præcision og en høj finish. Det kan kunder i medico- og elektronikbrancherne tale med om. Her tages både pincet og lup i brug, når der skal foretages kvalitetskontrol, for ofte er emnerne mindre end en papirclips - og tolerancerne er tilsvarende små.

Udviklingen af de små og komplekse emner hjælper de rutinerede konsulenter fra Gravlund Industrigummi til med. Årtiers erfaringer med gummiemner i alle størrelser kommer kunderne til gode, så både materialevalg og design af emnet bliver en succes.

Gravlund udfører selv en omfattende kvalitetskontrol af sine producerede emner, så intet forlader gummifabrikken i Ballerup før det lever op til alle forventninger. Både når det kommer til finish og til certificeringer.

Har du også brug for en detaljeorienteret og kvalitetsbevidst samarbejdspartner til dine gummiemner? Tag fat i Gravlund Industrigummi på telefon 4466 9830 eller email info@gravlund.dk og få en solid samarbejdspartner med i projektet.

Du kan også læse mere om Gravlund Industrigummi og vores danske gummiproduktion på www.gravlund.dk.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 9. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.047