23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stålsatte kolleger fejrede 50-års jubilæum

Onsdag d. 1. marts kunne Hosta Industries fejre rundt jubilæum. Over 200 mennesker fra virksomheder i hele landet lagde turen forbi Hjallerup for at deltage i en stor inspirationsdag i denne forbindelse.

Hosta Industries blev etableret i 1973 og rådede dengang over blot 130 kvadratmeter. I dag råder virksomheden over mere end 15.000 m2 produktionslokaler og har oplevet en rivende udvikling og vækst. Samtidig har Hosta skulle navigere i store ændringer inden for både industrien og markedet.

Også bæredygtighed er mere end nogensinde kommet på dagsordenen inden for stålindustrien, og det bar inspirationsdagens oplæg også præg af:  

- Vi har haft en overvældende interesse for vores inspirationsdag og 50-års jubilæum og vi har fået positive tilkendegivelser fra deltagerne. Bæredygtighed er kommet på dagsordenen, og det viste dagens oplægsholdere også. Bæredygtighed er blevet høj prioritet for mange virksomheder. Alt i alt har det været en spændende og udbytterig dag med god stemning hele vejen rundt, fortæller direktør fra Hosta, Christian Mosevang.

 
Jacob Risgaard fik de brede smil frem 

Det var ikke kun virksomheder, der tog turen forbi Hosta. Også pensionister og folkeskoleelever fra Hjallerup var dukket op, bl.a. for at høre erhvervsleder Jacob Risgaards sprudlende oplæg om, hvordan han igennem sin karriere har tænkt ud af boksen trods modgang – et oplæg der bragte brede smil frem blandt deltagerne.  

Inspirationsdagen fandt sted i samarbejde med Tibnor, Sanistål, Monitor ERP System og Stena Recycling, som også holdt oplæg i løbet af dagen.

 

Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14119094
P nummer: 1000683228

Kontaktperson

CLJ
Camilla Linda Jespersen
+45 40748414 clj@hosta.dk

Send til en kollega

0.047