23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opnå store fordele med løbende vedligehold af dine maskiner

Læs med i artiklen og hør Emil, servicetekniker hos Mouritsen, gode råd til at opnå store fordele i produktionen med løbende vedligehold af maskinerne.

Vores erfarne servicetekniker Emil Timmermann Jørgensen har efter mange år i branchen opnået en bred og brugbar viden om vedligehold af maskiner og udstyr – herunder fordelene ved løbende vedligehold og levetidsforlængelse. I denne artikel deler han ud af sin viden og kommer med gode råd.

Service er en vigtig del af vores forretning. Derfor prioriterer vi hos Mouritsen A/S at råde over en både stor og fagligt bred serviceafdeling på pt. otte mand, der dækker alle vores forretningsområder.

En af vores dygtige serviceteknikere er Emil Timmermann Jørgensen. Han er uddannet autolakerer og beskæftiger sig med service af udstyr til sandblæsning, lakering og metallisering.

Reducér de uforudsete udgifter

Efter mange år i branchen har Emil oplevet, hvor mange fordele der er ved at vedligeholde sine maskiner og sit udstyr. Du reducerer antallet af store og uforudsete udgifter, du sikrer høje oppetider og du forlænger levetiden på dine maskiner og dit udstyr. Derudover kan du og din organisation via en serviceaftale med Mouritsen A/S også selv tilegne jer den nødvendige viden, da vores serviceteknikere altid sørger for en grundig gennemgang af udstyret.

Tænk bæredygtigt

Hos Mouritsen tænker vi bæredygtigt – og vi gør vores bedste for at bidrage til den bæredygtige dagsorden. Det gør vi bl.a. ved at bruge løbende vedligehold til at levetidsforlænge dit udstyr.

Det kan for eksempel være noget så simpelt som at sørge for løbende at servicere og udskifte sliddele – på den måde undgår du at skulle udskifte hele maskinen. Dét er et bæredygtigt valg.

Uddan din operatør i service og undgå uforudsete nedbrud

Det er essentielt, at man som tekniker eller operatør kender sit udstyr til bunds. På den måde lærer man at holde øje med sine maskiner og bestille service i rette tid, så man sikrer høje oppetider og undgår dyre udgifter til enten en ny maskine eller ekspreslevering af reservedele. Med en serviceaftale hos Mouritsen får du automatisk en indkaldelse, når det er tid til dit næste servicetjek.

En serviceaftale sikrer fleksibilitet

Vores serviceteknikere er altid opdateret på udviklingen inden for deres respektive felt, så de er opdateret på ny teknologi, tendenser, bæredygtige løsninger mv. Og med en serviceaftale med Mouritsen A/S er du samtidig sikret et højt serviceniveau. Vi kommer også gerne forbi i industri- eller juleferien, hvor maskiner ofte kører på minimumkapacitet i forvejen – så du undgår de lange produktionspauser i dine travle perioder. Og så dækker vi hele Danmark.

Læs mere på mouritsen.com eller følg med i hverdagen hos Mouritsen-teamet på LinkedIn og Facebook

Mouritsen A/S
Lanciavej 13
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30207955
P nummer: 1012967787

Kontaktperson

MS&I
Mouritsen Salg & Information
+45 75554664 mail@mouritsen.com

Send til en kollega

0.049