23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tillykke til Emil, Marting og Søren

Stort tillykke til Emil Krogh Pedersen, Martin Hedegaard Ernstsen og Søren Nielsen Schjølin, som her i februar er blevet udlært i ELCON.

Emil har været lærling i vores afdeling i Glostrup samt vores afdeling for Industriteknik, Søren har været lærling i vores afdeling i Glostrup, og Martin har været lærling i vores entrepriseafdeling i Aarhus. De forsætter i ELCON efter endt læretid.

Emil, Martin og Søren fortæller om læretiden i ELCON:

Emil: Jeg startede med at løse serviceopgaver, og på det seneste har jeg arbejdet i vores afdeling for industriteknik. Jeg har mødt mange forskellige kollegaer og lært en masse af dem.

Martin: Jeg har haft en god læretid i ELCON med gode kollegaer og mange forskellige muligheder inden for elfaget. Jeg har prøvet lidt af hvert, og jeg fortsætter i serviceafdelingen efter endt læretid.

Søren: Jeg er blevet overrasket over alle de muligheder, der er for lærlinge i ELCON. Fx muligheden for at komme i rotation i de forskellige afdelinger, men også chefernes indsats for at både nye og gamle lærlinge får lov til at prøve så meget som muligt, så vi er godt rustede til fremtiden. ELCONs store fokus på sikkerheden har gjort særligt indtryk på mig.  

Tak for at være del af ELCON og stort tillykke.

ELCON A/S
Edwin Rahrs Vej 73
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10074185

Kontaktperson

KK
Kit Krüger
kikr@elcon.dk

Send til en kollega

0.047