23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kommunal tilfredshed med ny multihal i Albertslund

Hos Albertslund Kommune glæder projektlederen sig over valget af BASE Erhverv som totalentreprenør på projektet

Kommunen havde en ambition om at samle flere af de lokale idrætsforeninger i Albertslund Idrætsanlæg for at styrke idrætslivet. Derfor besluttede man at udvide det eksisterende idrætsanlæg med en ny multihal på 1.680 kvadratmeter. Hallen blev udstyret med en springgrav og nye toilet- og depotfaciliteter. Ligesom en ny tribune kom med i projektet. Hos Albertslund Kommune glæder projektlederen sig over valget af BASE Erhverv som totalentreprenør på projektet.

”BASE Erhverv er specialister i komplekse halbyggerier, og det kommer der gode idrætshaller ud af,” siger projektleder i Albertslund Kommune Karsten Nygaard. Han er tilfreds med den nye multihal, som er bygget sammen med det eksisterende anlæg. Resultatet er et aktivt og inspirerende samlingssted, hvor idræt, bevægelse og kultur supplerer hinanden.

Det eksisterende halkompleks er opført i røde teglsten forbundet af gangarealer med glaspartier. Den nye multihal er indpasset med beklædning af rødlige fibercementplader monteret på klink. Foyeren, som har forbindelse med de oprindelige gangarealer, er opført i glas-partier med rødlige profiler og udkig til de grønne, beplantede arealer.

Læs resten af bygherreudtalelsen:
baseerhverv.dk/albertslund-idraetscenter

 

 

Få et kig ind i Albertslund nye multihal i videoen til højre!

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711
P nummer: 1009660379

Kontaktperson

Helena Rahbek
Koordinator
+45 61704394 hr@baseerhverv.dk

Send til en kollega

0.093