23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GUIDE: Sådan vælger du det rigtige tømrer tøj

Som tømrer er det vigtigt med den rigtige påklædning. Derfor har vi hos J.A.K. Workwear lavet en guide, så du kan finde det helt perfekte arbejdstøj til dit behov.

1. Funktionalitet og komfort

Når du skal på jagt efter det helt rigtige arbejdstøj, så er det vigtigt, at du vurderer dit behov. Som tømrer vil du ofte finde dig selv i belastende stillinger, hvor funktionalitet og komfort er essentielt. Led efter arbejdsbukser og overdele med stretch, så du ikke skal være bange for, om dit arbejdstøj kan holde til belastningen. Mekanisk stretch og 4-vejs stretch er udarbejdet netop til at understøtte komprimerende yderstillinger.  Som tømrer vil du ofte finde dig selv siddende på knæene, og arbejdsbukser med knæpuder er derfor vigtigt, så du ikke belaster dine knæ. 

2. Det praktiske

Som tømrer er det vigtigt, at have det meste af værktøjskassen med sig. Derfor skal du gå efter bukser med ekstra hængelommer, eller bukser hvor der kan tilkøbes aftagelige hængelommer. Hos J.A.K. Workwear har vi udarbejdet praktiske click-on hængelommer, som alt efter behov, kan klikkes på dine arbejdsbukser. Mangel på opbevaringsplads vil derfor ikke være et problem. 

3. Synliggør dig selv og dit brand

Jo mere man bliver set, des bedre bliver man husket, og derfor kan det være vigtigt med logo eller firmanavn på arbejdstøjet. Vi har hos J.A.K. Workwear eget trykkeri og systue i huset. Dette gør også, at der er kortere leveringstid,  inden du har det færdige produkt. Med logo og tryk på tøjet, vil du blive set i gadebilledet. 

4. Vælg det rigtige fodtøj

Som tømrer vil du ofte komme ud for ujævne underlag, eller du vil arbejde med tunge materialer. Det er derfor vigtigt med ordentlig fodtøj, så du kan beskytte dine fødder. For optimal funktionalitet kan støvler eller sikkerhedssko med Boa lukning anbefales, da du ikke skal bekymre dig om lange snørrebånd. 

5. Den rigtige samarbejdspartner

Har du en større virksomhed, hvor der skal indkøbes arbejdstøj til flere ansatte, kan det være relevant at undersøge muligheden for firmaaftaler. Hos J.A.K. Workwear kan vi tilbyde egen personlig webshop, som gør det nemt at indkøbe arbejdstøj for både dine ansatte og dig.  Vores samarbejdsaftaler er skræddersyet ud fra dine ønsker. 

Har du brug for mere rådgivning? Hos J.A.K. Workwear har vi kompetente og erfarne salgsrådgivere, som kan hjælpe dig på vej med den helt rigtige løsning og det helt rigtige arbejdstøj. 

 

 

 

J. A. K. Workwear A/S
Energivej 11
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19267687
P nummer: 1003803288

Kontaktperson

SBL
Sofie Borch Lauridsen
SBLA@JAK.AS

Send til en kollega

0.047