23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAMRC byder varmt velkommen til 2 nye kolleger

Vi er glade for at kunne byde 2 nye dygtige kolleger velkommen til vores team! Med deres unikke kompetencer og erfaring vil de være en værdifuld tilføjelse til vores allerede talentfulde gruppe.

Anders B. Engelbrecht starter hos DAMRC som Project Manager, han er uddannet civilingeniør og efterfølgende projektleder certificeret. 

Anders har tidligere arbejdet som projektleder og IT konsulent i et bredt spænd af brancher, men altid med fokus på projektarbejde og vidensdeling indenfor tekniske og IT-relaterede områder.

Anders arbejder hos DAMRC med primært, at skulle varetage uddannelsesforløb og tekniske projekter, men vil også assistere i forbindelse med konsulentopgaver hos kunder.

Jesper Højland Høyer – Senior Engineer, Ph.D. Mech. Eng.
fra AAU. Har erfaring med produktudvikling, materiale og procesudvikling i virksomheder som Danfoss og LEGO.
Jesper har udført forskningsaktiviteter på Aalborg Universitet indenfor svejsning. Desuden har Jesper dybdegående industrierfaring indenfor metal, plast og mekatronik brancherne.

Jesper arbejder hos DAMRC med materiale- og procesteknologi indenfor termiske processer, vibrationsprocesser og additive processer. I sit arbejde med projekter og rådgivning indenfor disse processer vil Jesper trække på sin mangeårige erfaring fra produktion af industrielle komponenter.

 

Vi glæder os til et godt samarbejde og er glade for at have Anders og Jesper med i teamet.

Damrc F.M.B.A
Industrivej Syd 17A
Birk
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33082940
P nummer: 1016262591

Kontaktperson

BB
Belinda Bak
beb@damrc.com

Send til en kollega

0.046