23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Platform.as lander samhandelsaftale med Nordstern

Platform.as er de største på markedet for udlejning af arbejdsplatforme og byggehejs i Danmark, og nu lander Ishøj-virksomheden en vigtig samhandelsaftale med den store entreprenørvirksomhed Nordstern.

Det går stødt opad for den danske materieleudlejer Platform.as, der i de kommende år skal give et løft til Nordsterns byggeprojekter. Den store entreprenørvirksomhed indgår en samhandelsaftale med Platform.as, der betyder at de skal levere arbejdsplatforme og byggehejs til en af Danmarks største entreprenørvirksomheder.

For Platform.as’ administrerende direktør, Casper Gorm Knudsen, er den nye aftale endnu et bevis på, at markedet i stigende grad prioriterer arbejdsmiljø, sikkerhed og effektivitet.

”Det er en vigtig aftale for os og beviser, at vi har den rette tilgang til markedet. Vi har få produkter på hylderne – til gengæld er vi verdensmestre i dem. Det tror jeg betyder meget for en stor entreprenør som Nordstern, der ved, at de får en topprofessionel og pålidelig leverandør,” siger Platform-direktøren.

Han forventer, at aftalen i første omgang vil give en øget omsætning på 3-4 mio. kroner om året. Udlejningsvirksomheden vil fortsat satse på at lande flere faste samarbejdsaftaler, da de lange relationer også giver de bedste resultater.

”Vi prioriterer at lave denne type samarbejdsaftaler, fordi vi tror på, at lange kundeforhold skaber tillid. Det giver en fælles forståelse og de bedste resultater. Derfor vil vi fortsat forfølge muligheden for at lande flere lignende aftaler,” siger Casper Gorm Knudsen.

Øger både sikkerhed og effektivitet

Ifølge Platform.as’ direktør forventer de store byggevirksomheder helt klare processer og gode systemer, der gør hverdagen nemmere og mere effektiv for deres folk. Samtidig er Nordstern kendt i branchen for at arbejde dedikeret med CSR – og her er sikkerhed og trivsel en vigtig brik, mener Casper Knudsen.

”Uanset om det er ude på byggepladserne eller på kontoret, så vægter branchen kollegernes trivsel, sikkerhed og sundhed tårnhøjt. Her mener vi, at arbejdsplatforme giver en lang række fordele, da de bidrager til bedre arbejdsstillinger, ergonomi og arbejdsglæde helt generelt. Samtidig ser vi, at udstyret øger produktiviteten i hverdagen,” siger Casper Gorm Knudsen.

Platform.as er allerede ved at sende platforme og hejs afsted til de første projekter hos Nordstern.

Platform.as er med sine omkring 350 arbejdsplatforme, Danmarks absolut største udlejer af arbejdsplatforme – og blandt landets største udlejere af personhejs og materialehejs.

Om Platform.as
Platform.as er Danmarks største udlejer af mobile arbejdsplatforme, og vi er blandt de største udlejere af personhejs og materialehejs. Vi tilbyder fleksible og skræddersyede løsninger, da vi råder over en lang række forskelligt ekstraudstyr, fx topkran, kranarm, vakuumløfter, murerkonsol, overdækkede platforme, mini chassis og en intelligent murerrobot. Vi udlejer også minilæssere, teleskoplæssere og totaloverdækninger til alle typer af tagarbejde.

Platform a|s
Broenge 4
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31467519
P nummer: 1014436711

Kontaktperson

Casper Gorm Knudsen
Administrerende direktør
+45 41371865 ck@platform.as

Send til en kollega

0.047