23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan sikrer Microsolutions vidensopsamling og -deling

I en virksomhed som Microsolutions, der beskæftiger sig med digitalisering, og hvor udviklingen går virkelig stærkt, bliver vidensudbygning og -deling essentiel for både virksomhedens medarbejdere og kunder.

Microsolutions arbejder med Microsofts ERP-løsning, Dynamics 365 og Power Platformen – og blot inden for dette område, kommer der hver dag nye funktioner og teknologier fra Microsoft og partnere, som kræver opmærksomhed. Derfor er en koordineret indsats omkring vidensdeling essentiel.

Vidensopsamling gennem en leadorganisation
I Microsolutions har man gjort det ved at uddelegere ansvaret til udvalgte personer, som udnævnes til lead for et område. De pågældende personer har ansvaret for at undersøge og dele viden til kolleger indenfor et givet område, som de har et fagligt fokus inden for. Det kan f.eks. være logistik, finans, Power Apps eller noget helt andet. Ved at dele informationen sikres, at også resten af organisationen får en solid viden og kan rådgive virksomhedens kunder på et oplyst grundlag.

Interview
Claus Andersen blev i foråret 2022 ansat hos Microsolutions som Chief Information Technology Officer, og han står i spidsen for leadorganisationen. Vi har spurgt Claus om hans oplevelser, og hvad han lægger vægt på.

Du finder interviewet med Claus Andersen her

Microsolutions A/S
Emil Møllers Gade 41D, 8700 Horsens
(Ringager 4B, 2. sal., 2605 Brøndby)
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27676235
P nummer: 1010494326

Send til en kollega

0.093