23948sdkhjf

Ny svejsmaskine med høje ampere til enkel svejsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Migatronic A/S

Migatronic lancerer en ny MIG/MAG svejsemaskine i Sigma-serien. Den har fået navnet Sigma Core, som hentyder til dens enkelhed. Den er ideel til svejsere, der kræver enkelhed i avanceret svejsning.

Sigma Core er ukompliceret
I Sigma Core får brugeren (kun) de mest nødvendige indstillinger han eller hun skal bruge for at udføre gode svejsninger. Der er ingen kompliceret software eller unødvendige funktioner for brugere, der skal svejse mange meter hver dag. 

Et skift til ny teknologi
Sigma Core skal være med til at minimerer den kløft, der adskiller tidligere generationer af svejsemaskiner og moderne svejseteknologi. Det gør den ved at tilbyde en forbedret lysbue, som igen forbedrer svejsekvaliteten. Sigma Core er energieffektiv og bruger mindre strøm og gas end ældre maskiner, hvilket optimerer produktionen. Hvis man tilføjer den valgfri funktion Intelligent Gas Control,  kan man sænke gasforbruget betydeligt og spare mange penge på sine driftsomkostninger. 

Samtidig 'tvinger' Migatronic brugerne over på et grafisk kontrolpanel, som er et alternativ til det ældre 'basic-panel', som er uden navigation og display. Det er designet til at være let at forstå for alle brugere. Svejsere med begrænset erfaring med digitale displays vil hurtigt forstå det enkle design. Det er nemt at finde og justere kerneindstillingerne ampere, volt og trådhastighed. Panelet præsenterer velkendte indstillinger på en enkel, men visuelt forførende måde. Det vil bidrage til at effektivisere de daglige arbejdsprocesser.

Fantastisk svejseydelse
Den høje intermittens giver brugeren mulighed for at svejse i mange timer uden at reducere strømstyrken eller gå på kompromis med svejsekvaliteten. Et team af svejsere kan holde produktivitetsniveauet på et absolut maksimum.

Sigma Core er en del af den voksende Sigma-familie, som nu omfatter tre serier: Sigma Select, Sigma One og Simga Core. Ligesom Sigma Core er Sigma One med høj intermittens, men med en del flere valgfri funktioner. Sigma Select er derimod et mere fleksibelt produkt. Her kan brugeren selv kan sammensætte sin maskine ud fra behov og købe nye funktioner til løbende når nye behov opstår.

Sigma Core er på markedet nu, og tilgængelig hos alle Migatronics forhandlere i hele landet.

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Migatronic A/S

Aggersundvej 33
9690 Fjerritslev
Danmark
Migatronic A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.096