23948sdkhjf

Indhent et tilbud i dag

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ringsted Maskinfabrik APS

Vi arbejder hovedsageligt med produktion af kundespecifikke emner, lige fra antistatisk plast til titanium. Vores produktion spænder fra 1 stk. til store seriestørrelser.

Ringsted Maskinfabrik kan håndtere dreje og fræsning af emner i messing i alle legeringer, aluminium, kobber, jern/stål, titanium samt plast og POM. Emner vi drejer, er op til Ø300 mm fræse kan vi håndtere komponenter op til 1000x2500 mm.

Vi håndterer pladearbejde på længder op til 3 meter, produktion af beslag og svejseopgaver.  Vi tilbyder også laserskæring, svejsning samt montage, vi sørger også gerne for overfladebehandling af færdige dele.

Vi kan være behjælpelig med følgende:

- CNC-drejning

- CNC-fræsning

- Manuel dreje og fræse opgaver

- Pladebearbejdning, laserskæring

- Bukning

- Svejsning

- Montage og montering

- Produktion af fjeder, bøjler og beslag

- Overfladebehandling

 Vi benytter os af mail til kommunikation samt modtagelse af filer, ved større sager benytter vi Netdrive. For at udarbejde tilbud, skal vi bruge PDF, filer, ved komplekse emner skal vi bruge en STEP. Dette vil vi gøre opmærksom på,​ når vi har modtaget din forespørgsels.

 Vi bestræber os på at have udarbejdet dit tilbud inden to arbejdsdage.

 Vi kommer også gerne ud, hvis der er en opgave som skal tilses onsite, det kan være en reservedel der reproduceres eller en opgave der kræver montering eller svejs.

 Vi kan tilbyde en god løsning der passer til jeres projekt, vi kan håndtere hele processen, hvilket betyder at i kun skal forholde jer til en underleverandør.

 Vi ser frem til at høre fra dig.

Ringsted maskinfabrik 

Ring tel: 5761 0510 eller besøg vores webside www.ringstedmaskinfabrik.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ringsted Maskinfabrik APS

Balstrupvej 52
4100 Ringsted
Danmark
Ringsted Maskinfabrik APS

Send til en kollega

0.078