23948sdkhjf

Et tilbageblik på 2022

| Medlemsnyhed | Indrykket af BEUMER Group A/S

Ud fra et hurtigt kig i kalenderen kan man nemt sidde med en følelse af, at tiden går alt for stærkt. Så hvorfor ikke tage et tilbageblik på år 2022 for at se hvad der ud af mange gode begivenheder særligt er værd at fremhæve hos BEUMER Group.

Hos BEUMER Group var 2022, som hos mange andre virksomheder, præget af globale udfordringer samt spændende muligheder. Men trods udfordringer ændrer visse ting sig ikke, og årets sidste måned illustrerede meget godt den familiære ånd, der har så stor betydning hos BEUMER Group.

December er tiden, der bringer familien sammen – unge som ældre – eller det kan man i hvert fald sige, at den gjorde for os her i BEUMER Group. På en og samme måned afholdte vi den årlige seniorjulefrokost med tidligere medarbejdere, der i sin tid har været med til at sætte sit præg på BEUMER Group – samtidig bød vi velkommen til de 14 nye praktikanter, der her til foråret skal indgå som en del af teamet og hverdagen herude. Det kan umiddelbart virke som to lidt kontrastfyldte begivenheder, men i virkeligheden afspejler det meget godt hverdagen herude. En hverdag hvor vi ønsker at favne bredt for på den måde at kunne trække på ny såvel som erfaren viden.

En række begivenheder kunne være inddraget i stedet, men ovenstående eksempel illustrerer meget godt den vision, som BEUMER Group har realiseret i 2022 samt ser for sig i 2023. En vision om at skabe resultater sammen og drage nytte af hinandens erfaringer og nyeste viden.

Et nyt år byder ofte på nye muligheder og tiltrængte forandringer – sidder du med en følelse af, at 2023 er året, hvor du har lyst til at prøve noget nyt så tjek vores karriereside ud her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BEUMER Group A/S

P.O. Pedersens Vej 10
8200 Aarhus N
Danmark
BEUMER Group A/S

Send til en kollega

0.078