23948sdkhjf

DB Progetti - Casestudie

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hexagon Manufacturing Intelligence AB

Hexagons løsninger hjælper DB Progetti med at spare omkostninger og tid under udformningen af et byggeprojekt.

DB Progetti var på udkig efter en ny måde at samarbejde om deres projekter på. De ønskede en brugervenlig løsning, der ville gøre det muligt for dem at udvikle hurtigt og nemt at foretage ændringer i den 3D-model, som de modtog fra kunden.   
  
Overvindelse af udfordringerne  
  
DB Progettis største udfordring var at bygge udstyret og rørledningerne ud fra skidens fodaftryk og udføre alle de nødvendige mekaniske beregninger. Virksomheden fik en 3D-model fra kunden og skulle derefter indsætte deres rørføring og strukturer i denne model.  
  
Virksomheden valgte Hexagons CADWorx ® Plant Design Suite til at skabe en 3D-model af udstyret, rørledningerne og strukturerne på grundlag af kundens 3D-model. Med dette værktøj var de i stand til at skabe en 3D-model, der var nøjagtig og præcis - hvilket var vigtigt for at understøtte deres mekaniske beregninger.  
  
Hvordan hjalp Hexagon's løsninger?  
  
DB Progetti brugte allerede Hexagons PV Elite® til spændingsanalyse af trykbeholdere. For at tilføre værdi til deres voksende forretning valgte de CADWorx Plant Design Suite.   
  
Med CADWorx skabte DB Progetti en enkelt model med alle relevante oplysninger integreret i én sammenhængende skidsenhed ved hjælp af denne software. Dette gjorde det muligt for dem at foretage hurtige ændringer i løbet af projektets livscyklus, efterhånden som designet udviklede sig. På grund af den dobbeltrettede integration mellem produkterne modellerede de udstyret ved hjælp af CADWorx Plant's udstyrsmodul, importerede det til PV Elite for at udføre spændingsanalyse og opdaterede derefter 3D-designmodellen efterfølgende ved at genimportere beholderen med de ændringer, der blev foreslået af PV Elites designassistancefunktioner, hvilket sikrede, at det endelige design omfattede en nøjagtig, analyseret repræsentation af trykbeholderen.   
  
CADWorx gav virksomheden flere fordele:  

  • 20 procent tidsbesparelse, som var direkte forbundet med omkostningsbesparelserne  
      
  • Samarbejdet mellem det tekniske team blev forbedret, da de blev trænet sammen i at bruge softwaren 


"Da al Hexagon-software er integreret, gjorde det det det nemt for vores team at arbejde på projektet på forskellige tekniske niveauer, og denne løsning viste sig at være en stor tidsbesparelse", siger Flavio Baldiraghi, administrerende direktør og projektleder.  
  
Takeaway,  
  
Implementeringen af Hexagons løsninger gjorde det muligt for DB Progetti at arbejde på alle kompleksitetsniveauer, mens de projekterede projektet og med succes fortsatte byggeprocessen, samtidig med at de sparede betydelig tid og penge.  
  
Du kan læse hele casestudiet her for at få mere at vide om, hvad DB Progetti opnåede med Hexagons løsninger.      


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hexagon Manufacturing Intelligence AB

Filargatan 3
632 29 Eskilstuna
Sverige
Hexagon Manufacturing Intelligence AB

Send til en kollega

0.141