23948sdkhjf

Digitalisering på OTV Plast

| Medlemsnyhed | Indrykket af OTV Plast A/S

I OTV Plast satser vi alt på plast med præcision, og gennem årene har vi løbende fokuseret på optimering og innovation.

Digitalisering og automatisering af processer og arbejdsgange er et naturligt fokuspunkt, og i 2022 gennemførte OTV en gennemgribende digitalisering med det formål, at gøre vores produktion papirløs.

Vi fremstiller over 1000 forskellige produktionsordre hver måned og frem til november 2022 krævede produktionen et print af selve ordren med bl.a. produktionsrute, måleskema og en tegning. Dette kan nu hentes frem digitalt ved alle vores bearbejdningscentre og den faglærte ved maskinen kan se alle ordrerne på sin PC flere dage frem.

Flere ændringer i vores ERP-system og processer har naturligvis været nødvendige for den digitale gennemførelse, men det har udelukkende bidraget til yderlig optimering.

Alle medarbejdere i produktionen er udstyret med eller har adgang til PC og mail. Dette sikrer hurtig tilbagemelding til salg, hvilket er en afgørende faktor i at afgive tilbud indenfor 24 timer.

Den gennemførte digitalisering øger åbenlyst effektiviseringen på OTV Plast, så vi fortsat er en konkurrencedygtig leverandør af både simple og komplekse kundespecifikke plastemner i små serier. Samtidig er digitaliseringen en stærk drivkraft i den grønne omstilling for os.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
OTV Plast A/S

Søndergade 115
6600 Vejen
Danmark
OTV Plast A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094