23948sdkhjf

Socialt ansvar tages alvorligt.

| Medlemsnyhed | Indrykket af JS Proputec A/S

JS Proputec A/S har i øjeblikket en maskinmesterstuderende fra MARTEC i praktik - og der er store gevinster til både den studerende og til virksomheden.

Vi har et socialt ansvar - og vi tager det gerne på os.
Anders Rytter Madsen, Direktør ved JS Proputec A/S er ikke i tvivl om det ansvar, man har som virksomhed overfor det omkringliggende samfund, og overfor de unge mennesker der er på vej i uddannelsessystemet.

JS Proputec A/S er derfor med i ungegarantien i Hjørring kommune, og døren står åben for et hvert ungt menneske, der vil snuse lidt til, hvad vi laver i vores virksomhed. Det har afstedkommet en del korte praktikforløb hos os, der bidrager til en afklaring hos den unge, forklarer Anders Rytter Madsen.

I det hele taget bygges der bro til uddannelsesinstitutionerne i og omkring Hjørring herunder også Aalborg Universitet.

Praktikant fra MARTEC.
I øjeblikket har JS Proputec A/S maskinmesterstuderende fra MARTEC Anders Birch Breuning i 9 mdrs. værkstedspraktik. Han ser selv en række fordele ved praktikken.

Anders Birch Breuning siger, at praktikken giver ham mulighed for at forbedre håndværksmæssige færdigheder under kyndig vejledning af dygtige og erfarne medarbejdere. Han opnår en større forståelse af, hvordan hverdagen i virksomheden fungerer, og hvordan samarbejde mellem produktion og administration fungerer i en virksomhed af JS Proputec  A/S's størrelse.

Set fra JS Proputec A/S's side supplerer Anders Rytter Madsen med, at det er vigtigt for virksomheden, at båndet til de unge og til uddannelsesinstitutionerne er tæt, da det er her fremtidens medarbejdere skal findes. Det giver desunden et frisk pust at invitere de unge indenfor, da de kommer med den nyeste viden, og oftest giver gode input, da de ser tingene med nye øjne.

Læs mere om JS Proputec A/S her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JS Proputec A/S

Hvidevold 1
9800 Hjørring
Danmark
JS Proputec A/S

Billeder & videoer

JS Proputec A/S - Hjørring.

Send til en kollega

0.096