23948sdkhjf

Spar på strømmen med en patruljevagt fra G4S

| Medlemsnyhed | Indrykket af G4S Security Services A/S

Vidste du, at en patruljevagt fra G4S kan være medvirkende til en reduktion af energiforbruget i din virksomhed?

Vidste du, at en patruljevagt fra G4S kan være medvirkende til en reduktion af energiforbruget i din virksomhed?

De høje el- og varmepriser har for alvor sat fokus på, at vi skal spare på energien, hvor vi kan. Selv små ændringer kan gøre en stor forskel; slukke computeren, kaffemaskinen eller lyset.  Det er de fleste også godt klar over, men af og til kan det alligevel glippe i farten.

En patruljevagt fra G4S holder først og fremmest øje med din virksomhed, når du og dine medarbejdere er taget hjem. Vagten kan være medvirkende til at reducere risikoen for hændelser som brand, hærværk og indbrud - og samtidig reducere strømforbruget.

Du er selv med til at aftale, hvornår på døgnet G4S patruljevagten kigger forbi. Vi anbefaler som minimum et besøg kort efter dine medarbejder er gået hjem, så vagten kan sikre, at din alarm er tilkoblet korrekt, at vinduer og døre er lukkede og låst, at elektriske apparater er slukket og at lyset ikke får lov til at brænde natten lang.
Patruljevagten kan også kigge forbi flere gange i løbet af natten og holde øje med, at der ikke er suspekt aktivitet i og omkring din virksomhed. Er der tegn på uregelmæssigheder, kan vagten hurtigt gribe ind og tilkalde den rette assistance.  Det er også patruljevagten, der kører ud, hvis din virksomhed har en G4S alarm, der aktiveres. 

Vil du gerne vide mere om, hvad en patruljevagt fra G4S kan gøre for din virksomhed? Så tryk på linket her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
G4S Security Services A/S

Roskildevej 157
2620 Albertslund
Danmark
G4S Security Services A/S

Send til en kollega

0.078