23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Design hygiejnisk maskinafskærmning med FenceCreator fra NTF

Det kan have store menneskelige og økonomiske konsekvenser ikke at sørge for sikre arbejdsforhold for produktionsmedarbejdere. Download whitepaper om hvordan Fence Creator sparer tid og omkostninger ved planlægning af hygiejnisk maskinafskærmning.

Fødevareindustrien bliver mere og mere automatiseret med udstyr, der skal afskærmes af sikkerhedsmæssige hensyn. At komme for tæt på en arbejdende robot eller maskine er livstruende for dine medarbejdere.

At udvikle hygiejnisk maskinafskærmning, som overholder fødevareindustriens krav, kan være en tidskrævende
og dyr proces, når det ikke er din kerneforretning. Derfor har NTF-Aalborg tilføjet den unikke service; at levere vores tegnesoftware Fence Creator til planlægning og design af hygiejnisk maskinafskærmning 100 % gratis. 

Maskinafskærmning til indhegning af produktionslinjer eller robotceller beskytter dels medarbejdere mod ulykker, men det beskytter også udstyr og maskiner fra fx stød eller påkørsler, som i nogle tilfælde kan medføre produktionsstop. 

I kataloget kan du se "6 Grunde til at bruge www.fencecreator.com til at designe din næste maskinafskærmning" og downloade det nye whitepaper om mulige udfordringer i forbindelse med at designe maskinafskærmning fra vores hjemmeside.

Whitepaperet går mere i dybden med funktioner og fordele ved at anvende Fence Creator samt nogle af de problematikker, du kan undgå ved at anvende hygiejnisk maskinafskærmning fra NTF.  

Fence Creator er bygget på brugen af Comp-Line maskinafskærmning designet og produceret i Danmark af NTF-Aalborg A/S.

Baseret på mere end 25 års erfaring med at arbejde i rustfrit stål er Comp-Line er modulopbygget rustfri maskinafskærmning, som tilgodeser kravene til hurtig montering, hygiejne, rengøringsvenlighed og sikkerhed.

Du kan få mere information om Comp-Line og Fence Creator på www.NTF.dk eller ved at kontakte os for sparring og rådgivning til kommende projekter indenfor hygiejnisk maskinafskærmning til fødevareindustrien. 

NTF-Aalborg A/S
Hagensvej 17
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18236001
P nummer: 1003509454

Send til en kollega

0.052