23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Give Steel: Virksomheder skal hjælpe regeringen

Torben Larsen, direktør i Give Steel,  opfordrer på landsdækkende TV politikerne til at støtte virksomhederne til at ansætte flere lærlinge.

Statsminister Mette Frederiksen har i årets nytårstale italesat manglen på dygtige faglærte og sat fokus på de næsten 45.000 unge, der lige nu hverken er i gang med en uddannelse eller et arbejde. Et opråb rettet direkte til de unge på landsdækkende TV – og til forældre og skoler.

Men regeringen skyder forbi. Det er virksomhederne, der skal i centrum for at ansætte de 45.000 unge på kanten af arbejdsmarkedet.

I nyhedsindslaget udtaler Give Steels direktør Torben Larsen:

”Det er hos virksomhederne de unge skal i gang. Men skal vi lykkedes med at få virksomhederne på banen, er vi nødt til at tilbyde virksomhederne noget fra politisk hold for at afsætte ressourcer”.

I Give Steel glæder man sig over at 45.000 unge på kanten af arbejdsmarkdet har fået politisk opmærksomhed. Men hvordan vil regeringen gøre det mere attraktivt for virksomhederne at ansætte unge på kanten -  i en tid hvor mange virksomheder i forvejen er økonomisk presset af en energikrise?

 I Give Steel venter man nu spændt på, om Torbens indspark bliver hørt på Christiansborg.

Se nyhedsindslaget her

Give Steel A/S
Sjællandsvej 14
7330 Brande
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26998115
P nummer: 1001285511

Send til en kollega

0.047